2777
2789

اعتماد ب نفس من رو گرفتن خیلی دارم زجر میشم اما این موضوع چیزیه ک هیچوقت درست نمیشه  هیچوقت اعتماد ب نفسم زیاد نمیشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ضربه ک نه..

ولی اصلا نمیذارن راحت باشم

زندگی مستقل دارم ولی یکسره توقع دارن اونجا باشم

اصن درک نمیکنن ک دلم میخاد خونه خودم باشم و کلی کارای عقب افتاده دارم

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

شوهرم دست کثیفشو روم بلند کرد. 

با هزارامید رفتم خونه پدرم.  

شبش، شوهرم خبردادن. اومد، دوتایی نشستن که یعنی به ظاهر باهم صحبت کنن.  فک کردم دعواشون بگیره.  یا تعهد کتبی بگیره ازش. ولی براحتی دیدم حمایتم که نکرد هیچ.  تازه منو رسوند خونه.  نزاشت حتی شبو به صبح برسونم اونجا.  

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

از اول نزاشتن مستقل باشم خواستم خیاطی یاد بگیرم نزاشتن ارایشگری محیطش واسه من بد بودبیرون نزاشتن برم من تا بیست سالگی بلد نبودم داروخونه ساده برم  درس نزاشتن بخونم ۱۷ سالگی شوهرم دادن الانم حمایت نمیکنن در کل وجود ندارم براشون😭

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40