2777
2789

این اکانتو زدم که صرفا درد دلمو بگم

حالم خیلی بده

خیلی عذاب میکشم

سر ساده ترین مسائل 

بخدا بدترین درد همینه داشته باشی اما تو فقر زندگی کنی

خونمون ۳۰۰ متره اما خونه خالیه

نصف وسیله هامون دست دومه که از محل کارش اورده

من ۱۸ سالمه اما تخت خواب ندارم میز ندارم اینه ندارم حتی لباس درست حسابیم ندارم

مامانم با بدبختی پول جور میکنه میرم لباس میخرم 

ماهی بالای ۱۰۰ میلیون درامد داره ولی خساست به خرج میدع

فک میکنه کل نیاز به خورد و خوراک و پول مدرسه ختم میشه

حتی بخاطر ایناهم منت میزاره 

حالم خیلی بده هر روز تو خونه بخاطر خساست بابام با مامانم دعوا میکنیم

اینم بگم پدرم حتی خودشم در عذابه از صب ساعت ۸ میر سرکار تا ۱۲ شب اگه ناهار نزاره مامانم میگه دلم نیومد پول بدم به غذا بربری خریدم حتی بعضی وقتا میگه دلم نیومد پول بدم بربری 

یا دلم نیومد سوار تاکسی بشم فلان قدر مسیرو پیاده اومدم

یا حتی دکتر نمیره دندوناشو درست کنه از دندون درد میپیچه به خودش

ایشالا خانواداش ذلیل بشن به بدترین روز بیفتن که چنین بچه ای رو با این مشکلات تربیت کردن

بخاطر اینچیزا سر ما منت میزاره

فک میکنه چهارتا مبل و فرش و میزناهارخوری و یخچال خریده 

خیلی خفنه فقط به فکر اینه ظاهر خونرو درست کنه فامیلاش بفهمن پولداره بخدا اون لباس پوشیدن ما و خودشو میبینن میفهمن خساستشو 

خیلی درد بدیههه خیلی عذابه هم خودش هم ما 

من خیلی ادم صبوریم ولی بازم هر یمدت یبار بخاطر این موضوع از شدت فشار مفنجر میشم 

پدرم بعضی وقتا میاد میشینه باهام صحبت کنه هی میگه من همه چی برات فراهم کردم تو امکانات داری تو راحت میتونی درس بخونی مطب میزنم برات و فلان

منو برده بانک واسم حساب باز کرده ۹۰۰ تومن گذاشته بعد سر هر ماه که سود اون میاد ، میاد میگه کارتتو بده میره کارتو خالی میکنه خب من اخه ۹۰۰ تومنو میخام چیکار وقتی بخاطر یه لباس خون به جیگر میشم 

خدا هیچکیو گرفتار چنین چیزی نکنه 

چیکار کنم اخه

از شدت حرص زدم خرت و پرتای اتاقمو ریختم وسط کلا تنم بیقراره 

بخاطر کتاب و مدرسه بهت پول نمیده به همون بهونه ازش پول بگیری؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس پولشو چیکار می‌کنه

تو بانکه یا خونه میخره

الان تو یکی از زمیناش داره خونه میسازه حتی واسه خونه ساختنم خساست به خرج میده پول بنا و کارگر رو با عذاب میده

یا هم خرج خانواده احمقش میکنه عموهام معتادن 

تو بانکه یا خونه میخرهالان تو یکی از زمیناش داره خونه میسازه حتی واسه خونه ساختنم خساست به خرج میده ...

هیچ جوره پول نمیده؟

مثلاً الکی بگو پول بده جمع کنم طلا بخرم بعد بدلی بگیری متوجه میشه؟

ماشین دارین ؟کارش چیه دوست داشتی بگو

اره داریم ولی حتی ماشینشم واسه ۱۵ سال پیشه میگه ادم چرا باید به ماشین پول بده یه تیکه اهنه 😭

بازسازی خونه 

درامدش از اجاره خونهایی ک داره 

2810