2777
2789
عنوان

من آدم گشنه ای هستم😹

73 بازدید | 12 پست

از صبحی تا حالا هیچینخوردم صبح فقط به عنوان صبحونه یک کرانچی خوردم ناهار هم که چیزی بود که من دوست نداشتم نخوردم و شامم چیزی نخوردم و من تو روزای دیگه هم همینطورم صبحونه که نمیخورم ناهار هم بعضی وقتا نمیخورم و شامم همینطور واقعا برام سواله من چجوری زندم ؟ بعد من با این وضعیت باید درس هم بخونم 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشهحمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کرانچی؟؟ اونم ناشتا ؟؟؟

ادامه بده معده  ت داغون شه 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
ناهار چی بود

قلیه ماهی فکر کنم 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشهحمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ 

خودم کم بدبختی دارم 

باید نگران هیچی نخوردن توام بشم🤕

چرا نمیخوری خب؟؟؟اشتها نداری؟

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             یک زندگی و این همه غروب...؟!                             

کرانچی؟؟ اونم ناشتا ؟؟؟ادامه بده معده ت داغون شه

دیگه مجبورم دیگه 

کرانچی؟؟ اونم ناشتا ؟؟؟ادامه بده معده ت داغون شه

منی که فستم 

چرا الان باید پروفایل تورو ببینم 😋🥲

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             یک زندگی و این همه غروب...؟!                             

دیگه مجبورم دیگه

ربطی به مجبوری نداره فعلا قدر سلامتی تو نمیدونی 

زخم معده بگیری درد بکشی  سر عقل میای 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
خودم کم بدبختی دارم باید نگران هیچی نخوردن توام بشم🤕چرا نمیخوری خب؟؟؟اشتها نداری؟

خب هیچی نیست که بتونم بخورم ، چیزایی مه هست که من نمیتونم بخورم و قبلا فست و فود میخوردم که الان همون هم دیگه دلم نمیکشه