2777
2789
عنوان

راننده اسنپ بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 41298 بازدید | 333 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان جبهه نداشته باشید یه دختر مثه من که یه شیفت کارم دانشگاه میرم و اسنپ هم میرم که خرجم در بیاد به نظرم مشکلی نداره اگه کسی این کارو انجام بده اما شما خیلی برخورد بدی داشتین بعد مگه اسنپ چقدره بابا درون شهر خودمون من کلا ۱۳ تومن میزنه برام تازه اگه مسافر بیاد تازه کمیسیونم ازش کم میکنه🥲

دخترم🥲💔 از سمت خودم گفتم نه اسنپی که یه پسر یا یه مرد سوار میشین یا یه خانومی که مشکوک میزنه

اها متوجه شدم عزیزم من تا حالا راننده اسنپ خانم ندیدم خانما بهترن ولی به مردا اصلا اعتماد نمیکنم

اها متوجه شدم عزیزم من تا حالا راننده اسنپ خانم ندیدم خانما بهترن ولی به مردا اصلا اعتماد نمیکنم

اره عشقم واقعنم خطرناکه من سابقه بد دارم متاسفانه ادم معتاد رانند هاسنپ بود و خیلی اذیتمون کرد دیگه چه برسه لغو سفر ادم بزنه نمیشدم پیاده شیم تند میرفت هرچی میگفتیم به ایستید اقا انگار نمیفهمید زنگ خطرشو زدیم

من یەبار از خونەمون رفتم یە شهرستان دیگە،لغو‌زدم‌مشکلی هم پیش نیومد

داخل شهر هم زدم چیزی نشدە

فقط ترجیح بر اینە کە نزنید،همە یکی نیستن کە

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
دوستان جبهه نداشته باشید یه دختر مثه من که یه شیفت کارم دانشگاه میرم و اسنپ هم میرم که خرجم در بیاد ...

داخل شهر ما۲۰ تومنە هر مسیر

حتما شهرتون کوچیکە

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️

نه نزن..یعنی اگه خواستی بزنی هم وقتی خیلی نزدیک شده بودی به مقصد لغو کن.. خدایی نکرده اگه اتفاقی بیفته خیلی بد میشه ‌... بعدم چرا روت نشه ..بگو نمی‌تونم... به واسطه ی امنیتی که اسنپ یا تپسی یا هرچی برام ایجاد کرده سوار ماشین یه غریبه شدم ... با لغو زدن این امنیت رو از خودت میگیری.. ما خانوما اگه راننده خانوم باشه خیلی راحت اعتماد میکنیم میگیم این که خانومه و لغو می‌زنیم یعنی من خودم اینکارو کردم و الان بنظرم اشتباه بزرگی کردم .. آدم ربایی و دزدی زن و مرد نداره...

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚
عزیزم من اسنپی نبوده سوار بشم نگه لغو کن گفتم ی دقیقه بزن بغل پیاده میشم میگم لغو شد سفر شرمنده چقدر ...

من خودم خیلی زبون درازمم ولی وقتی شبه میترسم زبون درازی کنم باهاشون میترسم چون تنهام تو شهر غریب ولی از این به بعد حتما اینکارو میکنم مرسی از راهنمایی که کردی زیبا❤️❤️❤️

2810