2777
2789
عنوان

راننده اسنپ بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 41091 بازدید | 332 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کامنت ها رو فقط جدی چرا انقدر ترسو هستین همه توهم دارین میخوان بکشنتون غارت کنن بلا سرتون بیارن خوب ...

🤣🤣🤣🤣🤣

والا بیچاره واسه حق کمیسون گفته لغو بزن.چه آشوبی کردنا

کامنت ها رو فقط جدی چرا انقدر ترسو هستین همه توهم دارین میخوان بکشنتون غارت کنن بلا سرتون بیارن خوب ...

شنیدیم ک میگیم. خود من یبار سوار اسنپ شدم پسره یا گیج و منگ بود یا از عمد داشت کرم میریخت نمیدونم به خودم اومدم دیدم ادرس اشتباهی داره میره از شهر خارج بشه😑😐بهش چندبار تشر زدم حواسشو جمع کرد تو حالت عادی انقد گیجن لغم بزنیم ک دیگه هیچی‌

یکی دیگم بوده والدین احمق بچه ۱۱ ساله رو تنها فرستادن سوار اسنپ شده

راننده پسر جوونی بوده کثافت از خدا بیخبر بهش تعرض کرده.  اعدامش کردن 

شنیدیم ک میگیم. خود من یبار سوار اسنپ شدم پسره یا گیج و منگ بود یا از عمد داشت کرم میریخت نمیدونم به ...

اوووو حالا حادثه همه جا پیش میاد چقدر ترسوووووو من هزاران بار نصفه شب اسنپ گرفتم ساعت دو شب سه شب لغو زدم 

میگن خطر ناکه . این کارو نکنید بهتره. مخصوصا خانم ها . حتی پسر های نوجوان هم باید مواظب باشن. یکم این خبر ها داستان های تجاوز و تعرض بخونید میفهمید . الان یه دختر مشهدی فک کنم  مجبور شده از اسنپ  خودشو پرت کنه چون مرده داشته میرفته تو بیابون . دختر رفت تو کما و مرد . اقای اسنپ هم اصلا رفته گم وگور شده

آره درستش اینه که نزنید منم خودم برام پیش اومده ولی در لحظه اصن نمیتونم بگم نه با ترس انجامش میدم😐 

حتی چن بار وسط راه خود راننده زد پایان سفر و بعدم از کلییی کوچه پس کوچه رفت مردم و زنده شدم😶 (اصن اگه خودتم لغو نزنی خودشون بخوان میتونن بزنن ولی خودشون بزنن یه مبلغی ازشون کم میشه برای همین به مسافر میگن از یه طرفم میتونن زودتر پایان سفر بزنن که این موردو زیاد دیدم) 

حالا اینکه زودتر پایان سفر میزنن یه وقتایی میخوان مسافر بگیرن (البته دیدم پیش از پایان سفر هم میتونن بگیرن) یا یه وقتایی رو مپ به مقصد نزدیک شدن ولی چن جا باید بپیچن که پیادت کنن 

یه بار البته پیش اومد دوستم وسط راه یه چیزی جا گذاشت به راننده گفت برگرده راننده برگشت و از طرف اسنپ بهش زنگ زدن که چرا مسیرو عوض کردی و خواستن با مسافر هم صحبت کنن👌

خلاصه که بهتره مراقب باشی و خیلی هم بدبین نباشی که بترسی اما بدون نظارت اونطور که فکر میکنی نیس (همیشه و صددرصدی نیس نظارتشون)

من یه بار اسنپ گرفتم کرایه رو قبل از اینکه برسه اینترنتی پرداخت کردم هرچی منتظر شدم نیومد بعد دیدم پیام اومد از سفر خود راضی بودید منم زنگ زدم پشتیبانی گفتم اصلا راننده نیومد دنبالم گفت اینجا که زده شما به مقصد رسیدین گفتم نه والا من هنوز تو مبدأم پول برگردوند به کارتم

میگن خطر ناکه . این کارو نکنید بهتره. مخصوصا خانم ها . حتی پسر های نوجوان هم باید مواظب باشن. یکم ای ...

بعضیاشون مست هستن و در لحظه حتی نظارت هم بشه طرف اهمیتی نمیده و این خیلی بده🫠 

ولی خب این موارد نه اونقدر زیاده یه وقتایی هم مجبوری کاریش نمیشه کرد باید موقع سوار شدن به ظاهر و حرکات راننده توجه کرد(اگه همون اول مشخص باشه🙄) اطلاعات سفرم برا یکی بفرستی شاید همینش قابل اتکا باشه بقیش توکل به خداعه🤐😂

من بارها پیش اومده راننده اسنپ گفته لغو بزن، گفتم ببخشید ولی نمیشه وقتی هم دلیل پرسیدن گفتم حق الناس هست من از این برنامه استفاده میکنم باید کارمنداش هم درصد خودشونو بردارن وگرنه من دین گردنم میشه، و واقعا هم اگ از برنامه راضی هستی نباید لغو بزنی

من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤
2810