2777
2789
عنوان

چرا فکر ملت اینقدر منفی نگره ❓️

163 بازدید | 30 پست

من کلا تو دانشگاه تا اواسط ترم پیش با اساتید رابطه ی خوبی نداشتم به جز با یکی از استادا خیلی صممیمی بودم و این روند ادامه داشت تا اینکه استارت خوب بودنم با اساتید برمیگرده به روزی که رفتم اتاق یکی از اساتیدمون و دید چقدر پیگیرم برای چند تا مطلب 😅کلا حس خوبی بهم میداد ،قبلا خیلی تعریف سخت گیریا و ... شو شنیده بودم ولی اونجا بود که دیدم چقدر مهربونه 😁و فهمیدم چقدر دقت میکنه و حواسش هست سر کلاس چه غلطی میکنم 🫤اونجا بود که تصمیم گرفتم واقعا درس بخونم و واقعا متحولم شدم و از ترم جدید ادامه دادم اون مسیر رو و خوب عملا این ترم استادی نیست نشناسه منو ،خیلی نادره این قضیه 🥴

حالا بریم سر اصل مطلب این پیش زمینه بود ،

🤍🩶🖤

بین این همه اساتید ،یکی از اساتیدم خیلی سخت گیری میکرد و واقعا به جز جلسه ی آخری که اومد ، درساشو میخوندم 😁همیشه هم میگفت هر کی نخونه تو میخونی و بلافاصله سوالتو میپرسی و ...خلاصه تو چشم بودم ،یه هو بحث علمی پیش میومد و باهاش کار دیگه ایم داشتم میگفت بیا این مطلبو هم گوش بده تو خوشت میاد 🫤خوب راست میگفت ...به مرور که گذشت سر یه جریانی که دنبال استاد میگشتم و نبودن شماره شو داد بهم و خلاصه هماهنگ کننده شده بودم 😐خوب اینا واقعا نرماله ...

به مرور که گذشته میگن آنرماله ،به خصوص وقتی پیام میدم و استاد بعدش تماس میگیره باهام درباره ی اون موضوع حرف میزنه ،حتی مسئول آزمایشگاهمون یه چیزی رو قبول نمیکرد ،نشون دادم پیام بین خودم و استاد رو و اینکه باهام تماس گرفته ،دهنش وا مونده بود ...

واقعا آنرماله ؟😑حالا استاد بیرون از محیط کلاس با من اینجوریه وقتی سر کلاسیم سخت گیر ترین آدم نسبت به منه 😂

🤍🩶🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بین این همه اساتید ،یکی از اساتیدم خیلی سخت گیری میکرد و واقعا به جز جلسه ی آخری که اومد ، درساشو می ...

مسلما خیلی مسائل این وسط هست خوب ولی واقعا خیلی بدم میاد به یکی که هم سن بابامه و بچه اش واقعا هم سن منه و اگه سال اول این دانشگاه قبول میشدم ،با بچه اش تو یه دانشگاه و دورشته ی مختلف میخوندیم ،بگه بینتون آنرماله 

🤍🩶🖤
آنرمال میزان اعتماد بیش از حد تو به دیگرانه .

حقیقت چیه ؟!

دقیقا چه عبرتی ؟

وقتی یه استادی سالهاست تو یه جایگاهه و راحت میتونم مشکلات دانشگاهو بهش بگم و ... یا مسئله ای رو برام حل کنه و ...چیش عجیبه ؟هم سن بابامه !بچه اش هم سن منه !ارتباطشو با خانواده اش دیدم و میدونم چه جوریاست ...

من نمیفهمم این فکرای منفی‌چه جوری خطور میکنه 😂

🤍🩶🖤
2810