2777
2789
خداحفظ کنه برات عزیزم مرسی ان شاالله ❤️❤️❤️

قربونت❤💋

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

بله عزیزم ماما همراه داشتمو قبلش هم کلییی ورزش و کلاس و...خودمم مراقب سلامتم

اوه پس خدا ب من رحم کنه ک هیچ کدوم اینارو ندارم😂

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی همین فسقلیا صحیح و سلامت بدنیا بیان ما راحت شیم بخدا

واسه من ۳ماه مونده 

به امید خدا این روزام بگذره صحیح و سلامت زایمان کنیم

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
اوه پس خدا ب من رحم کنه ک هیچ کدوم اینارو ندارم😂

همه مثل هم نیستن عزیزم 

تخت کناری من، هیچکدوم از اینا رو نداشت

راحت زایمان کرد

از منم کوچکتر بود 

من سبزم 🌱با طلوع خورشید از نور الهی تغذیه میکنم و شکوفا میشم 💚☀️ خدایا شکرت که در قلبم هستی💗
نیستم ولی از الان میترسمچون مامانم میگه اگه باردار باشی و شکمت و با کرم و روغن چرب کنی زود بچه دنیا ...

اره منم شنیدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همه مثل هم نیستن عزیزم تخت کناری من، هیچکدوم از اینا رو نداشتراحت زایمان کرداز منم کوچکتر بود

اها توکل ب خدا ❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چی بگم والا 😐

بعضی چیزا ارزش فکر کردن نداره، اولا نه ماهت کامل  میشه، تشد هم هزاران نفر سالیانه زایمان زودرس دارن، بچه جاریم6ماهه اومد، 2،3روز داخل دستگاه بود، شیر میرفت زایشگاه بهش میداد بعد3روز بردنش خونه الان برا خودش پهلوونیه

عه پس تقریبا باهمیم انشالله

من ۲۶هفتم کامل شد 

تو چند هفته ای؟

من گهواره نصب کردم و بهم میگه دو روزه رفتم تو هفت ماه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
بعضی چیزا ارزش فکر کردن نداره، اولا نه ماهت کامل میشه، تشد هم هزاران نفر سالیانه زایمان زودرس دارن، ...

۶ماهه🤔😐جدی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
بعضی چیزا ارزش فکر کردن نداره، اولا نه ماهت کامل میشه، تشد هم هزاران نفر سالیانه زایمان زودرس دارن، ...

فامیل ما شیش ماه و یک هفته بچش دنیا اومد نموند حداقل باید هفت ماه باشی دکترا گفته بودن هفت ماهه اگه بدنیا نیومده زنده میموند