2777
2789
عنوان

عروسی برادرشوهر

260 بازدید | 27 پست

سلام عزیزان محترم 

من چندماه اخیر موهامو با ماشین کامل مردونه زدم و الان کمی رشد کرده و بدلیل فوت عموی جاریم قرار بود عروسی بعد از سال برگزار بشه که بعد از صحبت با خانواده متوفی فردا شب عروسی دارن و من کلاه گیس خریدم اما جلوی سر خیلی تابلو میچسبه به فرق سر و ضایس توروخدا اگه میدونید چطوری میشه جلوش و حالت داد دریغ نکنید واقعا استرس دارم بابت این قضیه... و اینکه بند داره آیا با همون بندها فیکس میمونه ؟!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برو آرایشگاه بلدن چجوری درستش کنن

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم

همون کاربر فیتیش‌ کچلی نیستی که باکاربری جدید اومدی؟

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
وای نکن اینکاروووبرو ارایشگاه همون موهای خودتو براشینگ میکنه قشنگتره

عزیزدلم موهام از بالا به زور پنج سانت و اطراف ۲ الی ۳ سانته کجاشو می‌خوان مدل بدن اخه

مردونه که قشنگه بذار هممونجوری

آخه لباسم زرشکیه دامن پرنسسیه و نمیشه با موی مردونه و خانواده همسرم مذهبی که نه مذهبی نمان و زیاد جالب نمی بینن موی کوتاه و برای خانوم 

2810