2777
2789
عنوان

دخترم خونه عمشه امشب 😂🥰منو شوهرمم داریم فیلم میبینیم

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 63 پست

الان دوره زمونه بد شده .زمان ما بچه ها راحت میموندن خونه اقوام 

من خودم خونه عمم عیدا میموندم چندتا دختر داشت خیلی خوب بود .کو چکترین مشکلی هم نبود،

اما الان خودمم میترسم سر بچه هام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دوره زمونه بد شده .زمان ما بچه ها راحت میموندن خونه اقوام من خودم خونه عمم عیدا میموندم چندتا د ...

از چی بترسم آخه 

حتی شوهرش هم خونه نیست 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

آدمای امنی هستن خب

خدا رو شکر ولی بچه ۵ ساله نمیتونه از خودش در مقابل خطرات جنسی حفاظت کنه و حتی اصلا نمیشناسه. عمش خوبه ولی ایا شوهر عمشم چشم پاکه ؟ نگفتم بترسونمتا ولی طبق امار روانشناسان همین ادمای نزدیک بیشترین اسیب جنسی رو به بچه ها زدن. حالا لزوما هم رابطه جنسی نیستا. یه وقت یه بوس یه دست زدن ساده به بدن بچه (و نه لزوما الت ) یه فیلم دیدن نامربوط و... 

یکم اطلاعاتت رو بالاببر یا دوره های تربیت جنسی شرکت کن آشنا بشی با خطرات ولااقل بچتو اموزش بدی که حواسش باشه.

هر چقدر بد باشن برای بچه بد نیستن که

من پسرم چند ماهه بود دخترش ۵ سال بزرگتر از پسرمه 

رفتیم مهمونی شکلات آوردن دخترش یه مشت برداشت برای خودش و پسر من 

خواهرشوهر قایمکی کاکائوهاش رو جداکرد تو دستش قائم کرد برای دختر خودش و آبنباتهاش رو گذاشت برای پسر زیر یکسال من چون کیفیت کاکائوهاش بالاتر بود 

منظورم همچین خواهرشوهر بی خیری هست که به بچه من رحم نداره اصلا

خدا رو شکر ولی بچه ۵ ساله نمیتونه از خودش در مقابل خطرات جنسی حفاظت کنه و حتی اصلا نمیشناسه. عمش خوب ...

شوهرش خونه نیست اصلا عزیزم 

تمام آموزش ها رو به دخترم دادم.

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

خدا رو شکر ولی بچه ۵ ساله نمیتونه از خودش در مقابل خطرات جنسی حفاظت کنه و حتی اصلا نمیشناسه. عمش خوب ...

عزیزم اتفاقا بچه پنج ساله الان خیلی آگاه میتونن باشن

من خودم تمام خط قرمزها رو دربرابر لمس و بغل و بوسیدن و نقاط حساس و خصوصی.رو به دختر پنج سالم نشون دادم

عزیزم اتفاقا بچه پنج ساله الان خیلی آگاه میتونن باشنمن خودم تمام خط قرمزها رو دربرابر لمس و بغل و بو ...

بله. منم میگم که. اموزش باید ببینن. بدون اموزش والدین ممکنه ازشون سوگ استفاده بشه

بله. منم میگم که. اموزش باید ببینن. بدون اموزش والدین ممکنه ازشون سوگ استفاده بشه

دقیقا من حتی توی بازی انواع لمس بدن یا بوسیدن رو بهش نشون دادم که مثلا حالت لمس اینطوری بود تو باید قاطعانه بگی نه و بیای بهم بگی

اینطوری حداقل خیالت راحته که اگر  لحظه ای از بچه دور بودی آموزشات جامع هست 

عزیزم اتفاقا بچه پنج ساله الان خیلی آگاه میتونن باشنمن خودم تمام خط قرمزها رو دربرابر لمس و بغل و بو ...

من همچیزو ب پسرم راحت توضیح دادم خیلیم خوب بود

ولی دخترم.  زبون باز نکرده اصلن نمی‌دونم چیکار کنم. 

2810