2777
2789
عنوان

دخترم خونه عمشه امشب 😂🥰منو شوهرمم داریم فیلم میبینیم

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مواظب باش امشب یه بچه دیگه نکاری

نه قصد نداریم همین یه بچه 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

منم انقد خونه عمه موندم تا آخر دل پسرشو بردم😂😍

خوب کردی😅

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
عوضش دختر من ۵ سالشه واین ۵ سال فقط ۹ ماه پیش من بود سرکار میرم همش پیش مامانمه بچم

خدا حفظش کنه

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
نمیخوام دلتوخالی کنم وبه کسی تهمت بزنم ولی بچه روجایی تنهانذار

اعتماد دارم بهشون که گذاشتم دیگه 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

خوش بگذره،من اصلا دلم نیست بچم خونه اقوام باشه،فقط خونه مامانم،خیلی حساس و بددلم نمیدونم چرا

آخه عمش ‌و دخترم تنهان 

و بنده با شما هم نظرم

یکی دوبارتاپیکای تجاوزاینجاروخوندم شاخ درآوردم وتیرخلاصی رودونفربمن زدن به هردونفرشون داداششون تجاوزکرده بود

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
یکی دوبارتاپیکای تجاوزاینجاروخوندم شاخ درآوردم وتیرخلاصی رودونفربمن زدن به هردونفرشون داداششون تجاوز ...

عمش و دخترم تنهان 🥴

2810