بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰♀️🤵♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨👩👧👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
الان اشتی کرده؟ امشب اصلا بهم زنگ نزدفردا میادش خونه نمیدونم چیکارکنم چه واکنشی نشون بدم
نمیدونم چندساله متاهلی من خودم ۱۰ساله ازدواج کردم این یعنی از راه شوخی و خنده و اینا خواسته باهات آشتی کنه توام راه اومدی دیگ ج دادی اگر قهر کامل بودی ج نمیدادی کلا
#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰♀️🤵♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨👩👧👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
کلا 4ساله باهمیم امروز تلفنی بد جوابمو داد دلخورم ازش ولی دلم نمیخواد کشش بدم دوست دارم مستقیم بیاد ...
میگم ک غیر مستقیم آشتی کرده با مرد مغرور کل ننداز درست نمیشه نزار قهر عادی بشه یا روتون باز بشه سرسنگین جواب بده اگر سربسرت گذاشت یا دیدی غیر مستقیم داره آشتی میکنه توام وا بده
همینکارو میکنم چاره ای نیستهمین غرورش تو زندگی دهن منو سرویس کرده تو هر زمینه ای
عزیزم😁گل بی عیب خداس