2777
2789
عنوان

برادرم با یک خانم سن بالا ارتباط داره

| مشاهده متن کامل بحث + 4900 بازدید | 209 پست
اگر ۲۰ سالشه واقعا کم سن و ساله و میشه جلوش رو گرفت بهتره برادر بزرگترتون باهاش منطقی حرف بزنه رابطش ...

نه با مادر خوب نیست

مامانم هرکاری براش می کنه ، اما اون توجه ای نداره

با پدر یه زمان خیلی خوب بود که الان اونم نیست 

از علاقه صحبت می کنه فقطوارد رابطه که نشدن اون دوتادرجا هم به من گفتن منم یه مدت طولانی باهاش صحبت ن ...

منظورم اینه اگه در حد دوست اجتماعی با دختری چت میکنه عیب نداره اما اگه با چند نفر همزمان رل میزنه یا رابطه جنسی داره باید جلوشو بگیرین

قطعا چون خواهرشی و نمیتونی بی تفاوت باشی

کاربری دوستم فعلا دست منه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابات باید باهاش برخورد کنن

لعنتی دست رد ب سینه هیچکس نمیزنه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
منظورم اینه اگه در حد دوست اجتماعی با دختری چت میکنه عیب نداره اما اگه با چند نفر همزمان رل میزنه یا ...

نه تا الان تا جایی که من دیدم چه دخترای فامیل چه دوستام 

صحبتی از رابطه جنسی نکرده فقط ابراز علاقه می کنه کاملا مودبانه

اما از دوست اجتماعی فراتر

اما هر انسانی تمایلات جنسی داره اگرم که تنوع طلب باشه فاجعه ست 

شاید خودخواهم که بیشتر به فکر آبرو ام 

اما شدم مثل اون برادر هایی که خواهرشون دوست پسر داره دیوانه میشن دیدی!؟

گرچه این یه دوست دختر داشتن ساده نیست 

ای کاش یکی درک می کرد

برادرت نمونه بارز جون های امروزی هست 

درسته  انسان با انسان فرق میکنه حتی اگه دو قلو و بهم چسبیده به هم باشن ممکنه رفتار ها و علایق متفاوت داشته باشن 

ولی امروزه به خاطر فضای مجازی و جوی که توی جامعه به وجود اومده این تنوع طلبی  و راحت طلبی و خودشیفتگی توی جون ها غالب شده .

چاره ای ندارید باید زمان بگذره مگه اینکه بلایی به خاطر این کارها سرش بیاذ تا عوض بشه

به نظرم شما تهدیدش کنید و بهش اختار جدی بدید که لاقل دو ور اطرافیان و دوست های شما نگرده.

دوستانی که میگن پدر باید برخورد کنه؛ پدر بنده خدا تا یه حدی میتونه وارد شه‌. شخصی که همچین طرز فکری داشته باشه ۲۵ میره سمت همچین کارایی اصلا ۳۰ یا ۴۰. بخش بزرگش برمیگرده به خودش. تا خودش نخواد دخالت پدر بدتر باعث لجبازیش میشه. 

میدونی کدوم بخش این اشخاص ترسناکه استارتر؟ رفتارشون یا همسر خودشون.

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  دوستان  "بذار" نه "' بزار"'  که از واژهء گذاشتن میاد.            وَرَهرام ( بهرام ) ؛ فرشتهء پیروزی             ساحل جواب سرزنش موج را نداد🌀گاهی فقط سکوت سزای سبک سری ست                    
بابات باید باهاش برخورد کننلعنتی دست رد ب سینه هیچکس نمیزنه

بابام برخورد می کنه اما مادرم مانع میشه 

درامد نداره ، درس میخونه و علاف!

مادرم خونرو به اتیش می کشه اگه یروز این آقا پسر بیرون از خونه بخوابه 

راضی به هر شغلی نیست ترجیح می ده یهویی سرمایه کلان داشته باشه

داره می پیونده به جمع به فنا رفتگان. 

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  دوستان  "بذار" نه "' بزار"'  که از واژهء گذاشتن میاد.            وَرَهرام ( بهرام ) ؛ فرشتهء پیروزی             ساحل جواب سرزنش موج را نداد🌀گاهی فقط سکوت سزای سبک سری ست                    
نه تا الان تا جایی که من دیدم چه دخترای فامیل چه دوستام صحبتی از رابطه جنسی نکرده فقط ابراز علاقه می ...

درکت میکنم

بازم میگم اگه در حد معمولی حرف میزنه اشکالی نداره

اما خب بحث رابطه جنسی و رل زدن همزمان با چند نفر اسمش یه چیز دیگست... حق داری عصبی بشی و حالت ازش بهم بخوره

کاربری دوستم فعلا دست منه

بابام برخورد می کنه اما مادرم مانع میشه درامد نداره ، درس میخونه و علاف!مادرم خونرو به اتیش می کشه ا ...

خب مقصر مامانتن

دوست داشتن زیادی همینه. خدا نکرده آخرش یکی از همین خانمای سن بالا رو میگیره اون موقع چیکار میخواین بکنین.پس الان جلوسو بگیرین

پسر باید از پدرش حساب ببره ن ک هرکار خواست بکنه

بعضی مامانا پسرشونو زیادی لوسرمیکنن

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
دوستانی که میگن پدر باید برخورد کنه؛ پدر بنده خدا تا یه حدی میتونه وارد شه‌. شخصی که همچین طرز فکری ...

دقیقا من نمیدونم چطور میگن پدر برخورد کنه !!!!

جوان یاغی ندیدن؟

پسر نداشتن که حرف گوش کن نباشه؟

همه که با تذکر پدر جهت عوض نمی کنن آخه

2810