2777
2789

اینم بگم از وقتی دنیا اومده تا الان شبا دیر میخوابید منم ناچار خسته میشدم کارتون میزاشتم نگاه کنه رفته رفته عادت کرد الان میدید دستمه می‌گرفت خودش عکس نگاه می‌کرد اینورو اون ور میزد با باباش  تصمیم گرفتیم بهش نشون ندیم  دوروزه ولی وقتی زنگ بخور گریه میکنه میخواد میخوام ببینم ممکنه از یادش بره ۱۶ ماهشه دیگه دستمون باشه نخواد واقعا من اشتباه کردم ولی دست خود آدم نیست انگار من فک میکردم بچه رو هر جور بخوام میتونم نگهش دارن الان میبینم غیره ارادی هر چیو زود یاد میگیره بخوام نخوام حالا نظری دارین که ترک کنه  دیگه نخواد شده بچتون اینجوری باشه ترکش بدین  یادش بره  دیگه گوشی دستش نمیدم  منم 

من مث شما گوشی ن تلویزیون باز میکردم این نگاه میکرد من راحت بودم 

تا اینکه شد ۱۸ ماهش 

گفتم دخترم توپ رو بیار دیدم فقط نگام میکنه درحالیکه بچه های کوچیکتر از این حتی اعضای بدنشون رو هم نشون میدادن اونجا فهمیدم خاک تو سرم شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انیمیشن برنامه هر چی داری ک جذابه پاک کن ک کار داشتی وسوسه نشی بهش بدی و کلا جلو دستش نباشه. چاره ش اینه ک خودت هم کار نکنی با گوشی.اره فعاموش میکنه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
خیلی زود گوشی دستش دادی،پسر من از سه سالگی شروع کردیم الآن هشت سالشه دیگه حریفش نمیشیم

بله اشتباه از خودمه ولی گفتم از اونجایی که شبا نمیخوابید منم دیگه ساعت ۴ شب به بعد میگفتم دیگه بدنم نمیکشه کارتون میزاشتم 

من مث شما گوشی ن تلویزیون باز میکردم این نگاه میکرد من راحت بودم تا اینکه شد ۱۸ ماهش گفتم دخترم توپ ...

اره واقعا اشتباهه بچه زودی عادت میکنه  الان باز با گوشی بازی میکنه

گوشیتو بزار روی سکوت اصلا بهش نشون نده یادش میره بچه منم دوس داره من گوشی پلاستیکی براش خریدم با همو ...

از گوشیا خریدم واسش ولی اره دیگه گوشیمو عمرا بدم دستش شده خودمم وقتی خوابه نگاه میکنم ولی میبینی گوشی باباش زنگ میخوره میخواد 

انیمیشن برنامه هر چی داری ک جذابه پاک کن ک کار داشتی وسوسه نشی بهش بدی و کلا جلو دستش نباشه. چاره ش ...

اخه کلا میدی میرفت عکس نگاه می‌کرد  یا زنگ میزد به بقیه وای اره دیگه نمیدم چاره چیه دیگه دستم نمیگرم ولی خدا کنه یادش بره 

اخه کلا میدی میرفت عکس نگاه می‌کرد یا زنگ میزد به بقیه وای اره دیگه نمیدم چاره چیه دیگه دستم نمیگرم ...

بذار توکمد با تلفن خونه کار کن تنها راهش همینه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
اخه کلا میدی میرفت عکس نگاه می‌کرد یا زنگ میزد به بقیه وای اره دیگه نمیدم چاره چیه دیگه دستم نمیگرم ...

یادش ک میره فقط رشد مغزی بچه اون قسمتی ک وقتی گوشی دستش بوده رشد کرده بدون تجربه هس 

یعنی تمرکز و مهارت اون قسمت رو نداره 

هر چی زودتز جدا کنی بیشتر ب نفعشه

یادش ک میره فقط رشد مغزی بچه اون قسمتی ک وقتی گوشی دستش بوده رشد کرده بدون تجربه هس یعنی تمرکز و مها ...

اره دیگه چاره ندارم ولی دیگه شده  زود متوجه شدم که کارم  اشتباه بوده

2810