2777
2789
عزیزم توروخدا کاری ک میگم بکن بخدا بهت قول میدن ده دقیقه خوب میشه .فقط توروخدا بعدش منو دعا کنید .ی ...

برم لهش بدم ممنون دوستان

مگه قرارنبودبزرگ شدیم پخته شیم! چراسوختیم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آلان درد شدید داره وای منم همین جور  اسیر شده بودم بیشتر شبا قطره مسکن قوی بگیر و اینکه الان آب نمک قرقره کنه بدجور درد میگیره با آب نمک بعدش آروم میشه من آب نمک غلیظ درست می کردم

معجزه شکر گزاری
لا اله الا الله خانوما باید عصب کشی شه هرچقدر مسکن بخوره موقتیه باید درمان بشه😐

عزیزم حالا این وقت شب دندون پزشک از کجا بیارم😃 حالا پیداهم شد پول از کجا عصب کشی پر زیر ۷ ۸ تومن نیست که😬

مگه قرارنبودبزرگ شدیم پخته شیم! چراسوختیم!
عزیزم حالا این وقت شب دندون پزشک از کجا بیارم😃 حالا پیداهم شد پول از کجا عصب کشی پر زیر ۷ ۸ تومن نی ...

چه دندونیشه ؟

کدوم شهرین؟

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂
عزیزم حالا این وقت شب دندون پزشک از کجا بیارم😃 حالا پیداهم شد پول از کجا عصب کشی پر زیر ۷ ۸ تومن نی ...

دانشکده دندانپزشکی هر مرکز استان هم هست ک دانشجوها با ۳۰۰تا ۸۰۰ عصب کشی میکنن و با ۵۰۰ پر میکنن دانشجوهای ترمای اخر هم هستن 

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂
ینی اثرش بیشتر نوافنه؟

خیلیئیییییییی

باید تست کنی ک بفهمی بهترینه برلی دندون

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

2810