2777
2789
✨️🤍🥲قربونتبمون عکس بزارم

جیش دارم بدو 🥹

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این مدل خط چشم‌ به چشمای شما میاد 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

من و بگیننن😂

طبیعی 

با آرامش 

ساده 

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
✨️🤍🥲قربونتبمون عکس بزارم

رو عکست ریپلای نزدم

خیلی زیبایی عزیزم، فرم صورت شماهم خیلی زیباست 

خصوصا چشم گربه ای و ابروهای خوشحالتت

ماشاالله پوست سالم و زیبایی داری

همچنین موهای قشنگ و خوش حالت

لبخندتونم که نگم:))) ❤😍

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
رو عکست ریپلای نزدمخیلی زیبایی عزیزم، فرم صورت شماهم خیلی زیباست خصوصا چشم گربه ای و ابروهای خوشحالت ...

🥺😻😻ووییی مرسی قشنگمم

در‌میانِ‌همه‌ستارگان‌او ،🌛ِمن‌است>>