2777
2789
عنوان

سناره هستم❌میخوام جدا بشم لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 21 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجا سر بسته گفتم نمیخواستم بگم چون گفتنشم حالمو بد میکنه ولی در حد ۲ دقیقه آره و نمیدونم چجوری کنت ...

عزیزم اینکه اونم اشتباه کرده و عجله داشته نتونسته یکم دیگه تحمل کنه قبول ولی شماالان عجله نکن دیگه.زود بزنی همه چیو تموم کنی. گوش شنواداشته باش ستاره.حتما باید برای انتخابتون مشاور برین.مشاورازدواج حاذق تا ببینین مناسب هم هستین یانه.هم مشاوره انفرادی برو بخاطر طرحواره های شرم و شخصیتی و کمبودهات هم مشاوره ازدواج دونفری برین.

انشاا.. برآوردگی حاجت دل تک تک شما نی نی سایتیای مهربون

در مورد این کار آقامهدی هم خب راستش چندساله تورومیشناخته و بهت فکرمیکرده.علاقه داشته چندین سال و الانم که با اطلاع خانوادش و اصرار برای رسمی کردن قضیه اومده جلو.میخوادت برای ازدواج.قصدش جدیه و مدام پیگیره.خب سنش و نیازشم هست دیگه. نمیگم اشکال نداره و حق داشته نه، کارش بد بوده نتونسته جلوی خودشوبگیره وشماهم همینطور نشده کنترل کنین مدیریت کنین شرایطو ولی دلیل نمیشه سریع بذاریش کنار.هرچند یه زنگ هشدارم برات روشن میکنه که باید تو همون جلسات مشاوره از مشاوربخوای ازش بپرسه.البته اگه برات مهمه که طرفت قبل از شما رابطه ی جنسی رو تجربه نکرده باشه.این موردم اگه مهمه برات بررسیش کن چون انگار طبع تندی داره

چندتا از دوستای دانشگام قبل ازدواج با همسراشون دوست بودن و حتی حدکمی رابطه هم داشتن بعدش ازدواج کردن.متاسفانه اشتباهه و مشکل به بارمیاره ولی برای خیلیا قبل عقد اتفاق افتاده.من خودم به هیچ عنوان آشنایی قبل خواستگاری رو نمی پسندیدم سنتی ازدواج کردم.ولی آدما و عقایدشون با هم فرق داره