2777
2789
عنوان

من چمه اصلا دلم نمیاد خرج کنم

126 بازدید | 11 پست

۲۲ سالمه

خیلی شلخته حس میکنم مرتبم ولی منظورم اینه ب خودم نمیرسم

انگار ۲۶/۷سالمه 

دل و دماغ ندارم

حس افسردگی دارم

برام مهم نیستم بقیه درمورد ظاهرم چی فکرمیکنن

تیپ و سلیقه ندارم حس میکنم بخاطر همین دیگ قید رسیدن ب خودم رو زدم

بااینک پول دارم 

سلیقه دیگران قبول ندارم

یه چی بگین ب خودم بیاااام

باورتون میشه دماغمون عمل کردم هنوز فرصت نشده ۷ ماهه یه عکس بگیرم از خودم

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بر‌‌و مشاوره اگه تو اینستا خیلی میچرخی حذفش کن

ن زیاد گاهی در حد ایده لباس و وسایل خونه سر در آوردن از چیزایی ک مده و استوری دوستان

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
افسردگی گرفته منم بعضی وقت ها اینجوری میشم ولی به خودم میرسم و عاشق خودمم

اره حس میکنم افسردگیه 

حال مشاورم ندارم

منم خودمو دوست دارم نمیگم بدم میاد ک اما حس رسیدن وبازار و خرید ندارم سر آخرم گند میزنم

اره حس میکنم افسردگیه حال مشاورم ندارممنم خودمو دوست دارم نمیگم بدم میاد ک اما حس رسیدن وبازار و خری ...

چزا داری اونجوری فکر میکنی 

کسی هی سرزنش ات میکنه 

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

چزا داری اونجوری فکر میکنی کسی هی سرزنش ات میکنه

ن اصلا

مادر وخواهرم ک حرصشون گرفته از دستم فک میکنن خسیسم مامانم رفته کت و شلوار خریده برام

همسرمم ک هرگز ن نمیگه حالا هر قیمت و مدلی ک باشه

میدونی محبت نداره همسرم مثلا اهل تعریف و محبت کلامی نیست حس میکنم این سرخوردم کرده

همین باعث میشه ادم حس سرخوردگی داشته باشه مشاور دربارش حرف زد من چند روز پیش رفتم

شاید لامصبا استایلاشون قشنگه آدم هرکار میکنه شبیه اونا نمیشه

اسکلی؟

من کلا اولینبازه با این ترانمیدونم چیچی اشنا شدم اصلا نمبدونستم چیه همین الا فهمیدم پشمام ریخته اینا حساس بازی در میارن😂

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
اسکلی؟من کلا اولینبازه با این ترانمیدونم چیچی اشنا شدم اصلا نمبدونستم چیه همین الا فهمیدم پشمام ریخت ...

نفهمیدم جانم حرفتون رو واضح بگو