2777
2789
عنوان

یه لحظه لطفا بیاین خیلی دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 30 پست

میدونی چراافسرده ای چون همه شادی هاروتوپول میبینی،به داشته هات فک کن،شوهرمنم آخرین مدل گوشی دستشه همه دوستام به کنارفامیلامون برادرام زناشون آیفون دستشونه ،مدماه می پوشن،امامن سالی یه باریه دست لباس میگیرم،بااینکه شوهرم داره میتونه امانمیگیره،امااصلایه ذره هم غصه نمیخوام بابچه هام میگم میخندم شایدناهارتنهاسیب زمینی سرخ کرده داشته باشیم امابابچه هام اونوباچنان دلخوشی میخوریم که صدای خندههامون بیشترازمزه غذابهمون لذت میده خودمم ده سال جونترازسنمم.راز زندگی خوب دربی خیالی وشادزیستن هس برای یه روزامتحان کن ضررنمیکنی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیزی ک ناراحتت میکنه دنبالش نرو بجای اینکه وقتت با دوستات بگذرونی با همسرت بگذرون

چشم

بدم میاد همسرم پر از مشکلات و دردسری همش اتفاق بد براش میوفته نمیدونم چرا یعنی فکرنکنم هیچکس مثل این باشه هرلحظه یه خبر بد میده پر از قسط و بدهی و …

میدونی چراافسرده ای چون همه شادی هاروتوپول میبینی،به داشته هات فک کن،شوهرمنم آخرین مدل گوشی دستشه هم ...

آرزومه منم بیخیالترین باشم اما هیچوقت نتونستم هرروز به همسرم شک دارم از اشتها افتادم هیچوقت بیرون نمیریم صدسالی یبار اون پر از مشکلات و دردسری و بدبختی هست هرلحظه ی اتفاق بد میوفته براش همش تو جاده اس منم میمیرم از دل نگرانی😔سرتون به درد نیارم خلاصه خیلی مشکل دارم

کارم شده غصه و گریه پوست و استخون شدم اصلا امیدی ندارم برای ادامه زندگی

وای چقدر بده خیلی سخته به‌خدا دوستای منم بدنیستن ولی خب آرامش دارن که من ندارم منم خییییلی مقایسه میکنم وهربار داغون تراز قبل

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

چشمبدم میاد همسرم پر از مشکلات و دردسری همش اتفاق بد براش میوفته نمیدونم چرا یعنی فکرنکنم هیچکس مثل ...

خب بجای اینکه ببینی مشکلات ریشه ش کجاست میری پیگیر دوستاتی ک کدوم خوشبخته وزندگی خودتم یادت میره دنبال خوشبختی خودت باش 

2810