2777
2789
عنوان

مادرشوهرم داره الزایمر میگیره بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 17784 بازدید | 384 پست
من اینو تازه فهمیدم که ما مجبور به بخشیدن نیستیم ، روزایی که فطنه بازیش گل کرده بود و روزگارتو سیاه ...

اره امروز گفتم سالم بود نگه میداشتم اما بنده خدا مریضه باید پرستار بگیرید نزارید شان و منزلتش بیش ازین بیاد پایین

نزارید فردا همه پشتش حرف بزنن و خسته بشن ازش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله که تقاص پس بدن با چشمام ببینم نابودیشونو

الهییی امین، مطمین باش میبینن

من پدربزگم خیلی بهم بدی کرد از ته دل نفرینش کردم بخدا روزی هزار بار میگفت خدا منو ببر 

یادمه شب قدر بود یهو امد جلو نظرم انگار تمام کینه هام از بین رفت و بخشیدمش

به ماه نکشید که فوت کرد 

خب دیگه با این چیزایی که میگی اصلا لازم نیست نگران باشی عزیزم تو زندگی تو بکن خیلی اجازه نده مامانش ...

اره امروز قاطعانه گفتم نه و هزار تا دلیل منطقی براش اوردم

خوب گفتی از موضعت کنار نکش.تا توان داشته تازونده الآنم موش مرده شده آوار بشه رو زندگیت بالاخره آدم ب ...

دقیقا این پل های پشت سرشو خراب کردی میخواد اوار شه رو منی ک راه میرفت میگفت چرا عین کنه پچسبیدی طلاق نمیگیری بری

مادر شوهرخاله م آلزایمر داره (البته ایشون هم چندان شدید نیست) ی وقتایی انقدر قربون صدقه خاله م میره ...

اره خفیف والا همه رو میشناسه فقط بعضی حرفا رو یادش میره هزار بار تکرار میکنیم باز فردا حرف خودشو دوباره تکرار میکنه

بیشتر ب حواس پرتی میخوره شیرابو باز میزاره میره

دزیخچال باز میزاره میره

توهم میزنه ادمایی رو میبینه ک ما نمیبینیم

میخوای خوبی کنی میدونم ولی خوبیت میشه وظیفه و مسئولیت الزایمر بیماری نیست که کنترل شه رفته رفته حتی ...

اره 99% و نیم گفتید قبول نکنم امروز ب همسزم گفتم نمیتونم گفت خواهرم خواب دیده و مامانو برده خونش میخواد نگه داره گفتم نهایت یه هفته میتونه بعدش باز برمیگرده بهتره پرستار بگیرید و هزار تا دلیل اوردم

انقدر ب من بدی کرده ک برام مهم نیست حتی تو کوچه بخوابهاز صبح هزار بار به شوهرم زنگ زده اخر هفته منو ...

این کلمه بدی کرده رو من خوب میفهمم مادر شوهر منم بسیار رذله و زرنگ

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊
بخدا گفتم هربچه دوشب نگه داره و دو شبو کامل بمونه خونمون 6 تا بچناولش همه گفتن باشه کلا یه دور چرخید ...

عزیزم به نظر من پرستار بگیری بهتره بچه هایش هم برن سرکشی کنند از مادرشون ولی پیش یک نفر باشه اون یک نفر داغون میشه  

جهان هر کس به اندازه افکار اوست
2810