2777
2789
عنوان

مادرشوهرم داره الزایمر میگیره بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 18285 بازدید | 387 پست
انقدر ب من بدی کرده ک برام مهم نیست حتی تو کوچه بخوابهاز صبح هزار بار به شوهرم زنگ زده اخر هفته منو ...

بره گمشه محل نزار ،اعصاب خودتم خورد نکن مریض میشی بگیر به چپت انقدر بگه تا جونش دراد

مادر بزرگم گفت هرکس من و نگهداره خونه ام مال اونه شما هم به شوهرت بگو خونه اش بزنه بنام ما نگهش می د ...

این انقدر بدجنسه ک حد نداره تازه شوهرم شمال خونه خریده این میگه بیا بزن ب اسم من

از صبح هزار بار زنگ زده ک اخر هفته بریم شمال

جون ب عزراییل نمیده

بخدا از الان غم اخرهفته رو گرفتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دورازجون چرا بد باشی به نظر من همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت بشه در مورد مادرشوهرتم خدا اجازه‌ ...

یه بار گفتم بخدا حلالت نمیکنم خیلی بهم بدی کردی

نگام کرد گفت انقدر در حق دیگران خوبی کردم ک بخاطر تو نمیرم جهنم

بره گمشه محل نزار ،اعصاب خودتم خورد نکن مریض میشی بگیر به چپت انقدر بگه تا جونش دراد

شوهرم ک میگه بریم

گفتم اگه داداشت اینا بیان منم میام چون با اونا راحتم

اگه نیان خودتو ننت دوتایی بزید

نه اعصابم واقعا نمیکشه دیگه بخدا

یه دمنوش اسطوخودوس یا گل گاو زبون دم کن بخور آروم شی،اعصابتو واسه آدمای بی ارزش خورد نکن به خدا مریض میشی،من یه مدت از دست مادرشوهر شغالم وسواس گرفته بودم هی همه چیو میریختم تو خودم رفتم روانپزشک داروم داد،خدا ازشون نگذره بی پدرای حرومزاده

هنوز ک ای وی اف نکردی با شوهرت تکلیفتو مشخص کن.بگو داری زندگی خودمونو سر مادرت نابود میکنی اومدی تا ...

گفتم بهش،گفتم پدربزرگ خودم الزایمرگرفت زمین گیرشد خاله م ازش مراقبت میکرد 100 سالش شد فوت شدـ الان خاله بیچارم هم ارتروز گردن گرفته هم دیسک کمر نمیتونه راه بره

همه هم دارن زندگیشونو میکنن

گفتم من خودم نیاز ب مراقبت دارم 

یه دمنوش اسطوخودوس یا گل گاو زبون دم کن بخور آروم شی،اعصابتو واسه آدمای بی ارزش خورد نکن به خدا مریض ...

بنظرم شاید تنها چیزی ک بتونه اروممون کنه اینه ببینیم تو همین دنیا تقاص کاراشونو میبینن

من اصلاااااا براش دلم نمیسوزه الکی میگم به شوهرم ک ایشاله خوب میشه

از خدامه روزی هزار بار بگه خدایا منو بکش

یه چیزی بگم بهم نپرین ولی گردن بگیری بخدا بدبخت عالم میشی ادم الزایمری خیلی بده چون دیدم ومیبینم که ...

اره دوستان گفتن حتی ممکنه به ادم حمله کنن چون نمیشناسنت خیال میکنن غریبه ای و دزدی

امروز خیلی باهمسرم صحبت کردم حس میکنم خیلی درک کرد

منم مادرشوهرم کم بلا س پسرش و من نیاورده یعنی فکر کن با یه دختر ه. ر زه که توی این سایت هم بود ریخته ...

این حرف رو میزنی چون بعد ازدواج خونه ت نیومده و تنش به تنه ت نخورده عزیزم

من یه بار باردارشدم انقدر اذیتم کرد سقط کردم بعد گفت از قصدسقط کرده

به شوهرم زنگ میزد میگفت زنت ادم میاره خونه تو نیستی

دعا قایم کرد تو خونمون بعد گفت اینو زنت گذاشته تو خونه و قسم و ایه

ب مادرم و پدرم ک فوت شده توهین کرده

اوووه اگه بخوام همشو بگم تراژدی میشه

قربونت بشم عزیز دلم..دوست قشنگم خدا ب دل هممون آرامش بده... دقیقا ب هیچ مردی نمیشه اعتماد کرد فقط با ...

الهی امین اره بخدا فردا چیزیمون بشه همینا میگن نمیکردی

2810