2777
2789
عنوان

مادرشوهرم داره الزایمر میگیره بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 18285 بازدید | 387 پست
امسب همسرم گفت دلم برامامانم میسوزه فقط خونه من راحته ارزومه بتونم خودم نگهش دارمگفتم تو تا عصرسرکار ...

پرستارت بگیرید 

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

یه مرد نمیتونه از مادرش نگهداری کنه شرایط با پدر فرق میکنه مادر باید یکی لباساشو بشوره لباساشو عوض ک ...

دقیقا و مهمتر اینکه تا غروب سرکاره امروز خیلی باهاش صحبت کردم خداروشکر حس میکنم تاثیر داشت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پدرشوهز و مادرشوهر پیرم اومدن چند ماه ازشون مراقبت کردم اخرش فتنه انداختن تو زندگیم شوهره طلاقم د ...

ناراحت شدم براتون امیدوارم اتفاقای خوب تو زندگیتون رقم بخوره، خوبی واقعا نیومده بهشون 

اسی جان من همه رو نخوندم ولی قبول نکن به هیچ عنوان ‌‌‌‌‌نه بخاطر بدی خاش بلکه آلزایمر بده اگه بره جا ...

یکی از دوستان نوشته بود یکی چندسال مراقبت میکرده غذا پریده تو گلو مادرشوهره بعد فوت کرده همه گفتن تو مامانمون رو کشتی و... 

کلا ترسیدم و با قاطعیت امروز گفتم نه پرستار بگیرید

تصمیم خیلی سختیه واقعا. نگه‌داری از سالمند اونم آلزایمری سخته و اینکه میگید بهتون بدی کرده. نگه داری ...

امروز طبق مشورت های دوستان با همسرم صحبت کردم گفتم توروخدا نزار شان و منزلت مامانت بیش ازین بیاد پایین براش پرستار بگیرید

یکی از دوستان نوشته بود یکی چندسال مراقبت میکرده غذا پریده تو گلو مادرشوهره بعد فوت کرده همه گفتن تو ...

کار خوبی کردی . جنگ اول به از صلح آخره . بخشیدن یا نبخشیدن به دلت خودت بستگی داره. ولی مراقبت یه نفره اصلا عاقلانه نیس

استارتر قبول نکنی ها...شوهرت غلط کرده با ننش ...ممکنه ۱۵ سال دیگه زنده باشه و تو عذاب بکشی...بگو خیل ...

امروز گفتم بهش گفت خواهرکوچیکم خواب دیده امروز مامانو برد خونشون گفته خودم نگه میدارم اگه خسته شد یه فکری میکنیم گفتم فکر فقط پرستار و تمام

کار خوبی کردی . جنگ اول به از صلح آخره . بخشیدن یا نبخشیدن به دلت خودت بستگی داره. ولی مراقبت یه نفر ...

دقیقا گفتم من میخوام اگه خدابخواد بچه دارشم خودم نیاز ب مراقبت دارم 

عزیزم بابا بزرگ من چند بار بعضی چیزا رو می پرسه وبعضی چیزا رو یادش نمی یاد ولی خیلی کم اما همه چیز ر ...

دوشنبه معلوم میشه از سرش ام ار ای گرفتن میخوان ببرن دکتر مخصوص الزایمری ها

اسی چند نا از تاپیکهاتو خوندم ، کنجکاو شدم اخر عاقبت مادر شوهرت چی کیشه ، هر موقع تاپیک زدی منم تگ ک ...

امروز باهمسرم یه عالمه صحبت کردم گفت یکی از خواهراش گویا خواب دیده مامانشو برده خونشون گفته نگهش میداره

البته معلوم نیست چند روز طاقت بیاره

منم گفتم عزیزم شان و شخصیت مامانتون رو خورد نکنید در به در این خونه اون خونش نکنید 

یه پرستار بگیرید راحت

گفت من پول ندارم بقیه هم پول نمیدن

گفتم یا اون یکی خونه مامانتو یا بفروشید یا مبله اجاره بدید 

امسب همسرم گفت دلم برامامانم میسوزه فقط خونه من راحته ارزومه بتونم خودم نگهش دارمگفتم تو تا عصرسرکار ...

هیچ کس جای شما نیست 

تصمیم سختیه

از اقوام ما دقیقا مثل شرایط شما بود 

خیلی منطقی برخورد کردن و مادر رو جابجا نکردن .اینجوری فشار روی یک نفر نیود دیگه .

مادر تو خونش بود .و دختر وپسر نوبتی نگهداری می کردن .

روز دختر تا برادر بیاد و شب برادرشون بودن .

شمام قطعا رها که نمی تونید بکنید .

تصمیمی بگیرید که کمترین فشار بیاد .

این شغالو نفرستی خونه سالمندان زن نیستی،آلزایمر که الکی نیست کم کم پوشکیم میشه

انقدر ب من بدی کرده ک برام مهم نیست حتی تو کوچه بخوابه

از صبح هزار بار به شوهرم زنگ زده اخر هفته منو ببر شمال

2810