2777
2789
عنوان

مادرشوهرم داره الزایمر میگیره بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 7781 بازدید | 295 پست
خدایا قسم به خدایی‌ات تا وقتی زنده ام محتاج کسی نباشم و عقل و‌جسمم سلامت باشه ، خدایا پناه می‌برم ب ...

الهی آمین   

خدیا خودت عاقبت همه مونو ختم بخیر کن یا ارحم الراحمین 

خدا جونم تا الانم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مام فک میکردیم سالمه خودسو لوس میکنه وای الان حتی خمومم خودش نمیتونه بره خیلییی سخته خدا نصیب کسی نک ...

پس همشون همینن نمیخوان سر ب تنمون باشه فقط از روی نیاز خوب میشن

ادم بدی نیستم ولی نه هنوز درس نگرفته و ازکاراش پشیمون نیستیادم نمیره فردای عروسی با ساکش امدخونمون گ ...

مگه خودش خونه نداره؟روزی یکی از بچاش بره کنارش،،اینجوری از این خونه به اون خونه هم نمیشه،،،شما هم سر زندگیتی،شوهرت سهم اون روز رو میره پیشش

ببین یه چیزی میگم بهش فکر کن نمیخاد زود تصمیم بگیری،،ببین خدا توی قرآن خدمت به مادر خیلی توصیه کرده، ...

عزیزم خودت داری میگی مادر این خانم مادر همسرشون

هست ایشون وظیفه ای ندارن مگر اینکه بخوان لطف کنند 

پس همشون همینن نمیخوان سر ب تنمون باشه فقط از روی نیاز خوب میشن

اره کم کم دیگه هیچیو متوجه نمیشه حتما فکر پرستار باشید یه الزایمری تو خانواده همرو داغون میکنه مادر شوهرمنم عاشق عروس بزرگش بود اونم خیانت کردو طلاق گرفت شام و نهارو بچه داری جاریم با مادر شوهر بود خالا اون رفته مریضیاشون برا ما مونده

مگه خودش خونه نداره؟روزی یکی از بچاش بره کنارش،،اینجوری از این خونه به اون خونه هم نمیشه،،،شما هم سر ...

همسرم از 5 صبح سرکازه تا 5/6 عصر

تو روزهم نباید تنها بمونه

فاز امثال شماها رو درک نمیکنم ، طرف انقد اذیت شده ک تا خودکشی رفته ، چه جوری اینا یادش بره؟ وایسه پر ...

دقیقا تا سرتون نیاد این وضعیت نمیتونید قضاوت کنید هر وی از الزایمر شنیدید بزارید کنار تا باهاشون نباشید نمیدونید چقد سخته

2810