2777
2789
عنوان

مادرشوهرم داره الزایمر میگیره بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 7781 بازدید | 303 پست
من از خدااااامه براش پرستار بگیرن بریم سر بزنیم اما شوهرم نمیتونه هزینه پرستارو تنها بده بقیه هم کمک ...

ببین اسی شده بزن به در قهر و دعوا ولی اصلا اجازه نده مادرشوهر دوباره زندگیت رو خراب کنه ، وقتی تو مسولیت قبول نکنی بچه هاش محبور میشن یه کاری بکنن دیگه آخر سر 

تو به فکر لذت و آرامش خودت باش هرچقدر روانت رو آروم تر نگه داری و استرس نکشی راحت تر بچه دار میشی انشالله  ، فکر بچه آینده ات باش کلاس یوگا شرکت کن ، کلاس های مادر فرزند شرکت کن کلا تو خونه نباش که ازت انتظار داشته باشن ، مهم تر از همه حتما برو تراپی چون این مشکلاتی که مادرشوهر برات ایجاد کرده و زخم زده باید از درونت پاک بشه تا بتونی با آرامش بچه تربیت کنی

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
ببین یه چیزی میگم بهش فکر کن نمیخاد زود تصمیم بگیری،،ببین خدا توی قرآن خدمت به مادر خیلی توصیه کرده، ...

ولی مادرشوهر که مادر نمیشه ... اونم همچین مادرشوهراییی و خوبی بهشون عین حماقته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به فکر خودت باش دور از جون مادرت، اگر مادرت اینجور میشد همین مادر شوهر کاری میکرد که نتونی یه روز نگ ...

دقیقا بخدا با حرفت موافقم همین امروز ب شوهرم گفتم حوصلم سر رفته یهو مادرشوهرم گفت پسرم منو ببر بیرون یه هوایی بخورم شوهرم گفت اره الان ماری هم گفت ـ بعد مادرشوهرم گفت اره دیگه هر روز میره بیرون دو روز مونده خونه حوصلش سر رفته هر روز پیش مامانشه دیگه

کفتم مامانم شهرستان رفته مسافرت کجا هر روز پیش مامانمم یهو شوهرم گفت مامان باز گیر دادی

یهو مادرشوهرم خودشو زد مظلومیت گفت نه من چکار دارم گیر بدم میگم شایو دلش برا مامانش تنگ شده عروس گلم

بهترین چیز اینه تو خونه خودش باشه با یه پرستارمثل همیشه هم میتونید سر بزنید دیگهاصلا روزا هیچی مگه م ...

گفتم یا مرخصی بگیر یه سال حقوق مامانتوخرج کن یا من میرم خونه مامانم تو هم با مامانت باش

یا طلاق بگیزیم

چون من نمیتونم پرستاری کنم من میخوام بچه دارشم

عزیزم شما مشخصه هیچ اختیاری از خودت نداری و حرف حرف شوهرته ولی بدون همه اینا میشه عقده و یه فرد عصبی میشی اول به فکر خودت باش حتی همسرت هم در اولویت نیست که میگی دلم براش میسوزه اون دلش برای تو سوخت که مادرش این بلاها رو سرت آورد اصلا واکنشی داشت البته اگه حرفات واقعا درست باشه

خدایا امیدم رو تا امید نکن برای باردار شدنم صلوات بفرستید  
از سرش ام ار ای گرفتن قراره ببرن دکتر ببینه

ی چیز هم بهت بگم عزیزم وجدانت راحت کنم ... امام علی وپیغمبر هم با همه رافت و محبت وایمانی که داشتن سر دشمناشونو با شمشیرمیزدن ... حیف خودم هم اینارو تازگیا فهمیدم والا نمیزاشتم ی عمر ی عفریته هربار برینه بهم خدالعنتش کنه منم همش میگفتم پیره خرفته مادره حرمت داره ولی حقیقتن وقتایی که خون ب دلم میکرد و هرتهمتی که لایق خودشه به من میزد باید تف مینداختم توصورتش و با تبرمیزدن فرق سرش با حرصایی که بهم داد کچلی سکه ای گرفتم بخاطر عذابایی که بهم داد 

میگه خونه مو نمیفروشم هرچی میگن میگه نه و شماها باید مراقبت کنید هنوز ب درجه ای ک ادما رو نشناسه نرس ...

خو آخه این اصلا مراقبت نمیخواد که

پرستارم واسه راحتی بیشتر و تنها نموندنشه

خواهر برادرای همسرتم خیالشون راحته مادرشون خونه شماست خودشونو کنار کشیدن کلا وگرنه اینکه اونا دلسوزیشو نمیکنن یعنی یه جای کار میلنگه

به همسرت بگو خواهشا بیا منطقی حرف بزنیم و فکر کنیم. بگو منم بد مامانتو که نمیخوام

و همه چیو آروم و منطقی و با دلیل بهش بگو تا قبول کنه

با بقیم صحبت کنید

ببرید بزاریدش خونه خودش یه روز لج میکنه دو روز لج میکنه ولی آخرش مجبوره راضی بشه دیگه

به همسرت بگو تو که سرکاری بعد پرستار سالمند هم اینقدر بهش میرسه و خوش رفتارم هست اتفاقا، بگو سر هم میریم میزنیم دیگه مشکل چیه، اینجوری هرکس خونه خودشه همه چیم سرجاشه مشکل و جنگ و دعوا و قهر و اینام پیش نمیاد

نیازم نیست خونه رو بفروشید فقط اجاره میدید همشم خرج خودش میکنید

اصلا حرف فروش نزن

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
ببین یه چیزی میگم بهش فکر کن نمیخاد زود تصمیم بگیری،،ببین خدا توی قرآن خدمت به مادر خیلی توصیه کرده، ...

شاید اگر سالم بود یا واقعی بود مهربونیش اینکار رو میکردم ولی بعد 6 سال تازه میخوام ivf کنم و خودم ب استراحت نیاز دارم

بعد چجوری بیام از یه ادم ک الزایمر گرفته و نمیزاره حتی پیش شوهرم بخوابم مراقبت کنم

بله بعدا کلامی حرف بزنه اسی ، هنه میگن حالا مگه چیکار کردی؟ هر کاری ام کردی وظیفه بوده ، اصن میخاستی ...

دقیقا مادرم سه سال پدرشوهرشو نگه داشت یعنی هقته ای نبود مادرم بخاطر ادرار مرده فرش نشوره ، یک آدم روانی هم بود میگفت صد مدل غذا درست کنید برام ، چرا رفتید زن و شوهر تو اتاق حتما دارید س ک س میکنید تهمت نبود نزده باشه از ۹ تا دختر و ۲ تا پسر دیگه اش هیچ کدوم نگهش نداشتن حتی یک روز و هزار جور حرف به مادرم زدن ، جاریش راهش نداده بود خونه پیرمرد تا صبح تو طویله خوابیده بود ، آخر هم مامانم الان انواع و اقسام مریضی و وسواس گرفته، فیبروم رحمی داشت ، دستاش مدام زخم میشه از شدت شستشو ،  هیچ کس هم ازش تشکر نکرد 

اونایی هم که اورد میدن الکی دم از خدا و پیغمبر میزنن فردا سر خودشون بیاد با هزار جور فحش و دعوا اجازه نمیدن از در بیاد تو طرف

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
نه کمترهتازه شبانه روزی هم باشه اتاق بدید بهش هزینه رفت و آمدم نداره خورد و خوراکشم همونجاست چون شبم ...

باید با برادرشوهرم صحبت کنم اون خیلی موافق ب گرفتن پرستاره 

واینکه عمر دسته خداست ولی متاسفانه آلزایمر توی سن بالا نشونه ی کوتاهی باقی عمر هم هست ،دله همسرت خوش ...

خوب عزیزم بمونه خونمون همسرم تا غروب سر کاره یعنی مت باید مراقبت کنم دیگه

باید با برادرشوهرم صحبت کنم اون خیلی موافق ب گرفتن پرستاره

آره حتما این کارو بکن پیام قبلمم ببین حتما با شوهرتم بشین صحبت کن

دیوارم یه سرچ ساده بکنی تو آگهیا هزینه پرستارو میبینی 

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
دو تا خونه داره میگیم خونه خودش بمونه پرستار بگیرن خونه دوم رو بفروشنولی مادرشوهرمم میگه پرستار نمیخ ...

خب شیش تا بچه خودشو زاییده دیگ عروسا و دامادارو که نزاییده نهایت اینه نوبتی کنن بمونه خونه خودش هر شب یکی از بچه ها بره پیشش بخوابه 

خونه دوم فروشم نمیخواد اجاره هم بدن خرج و مخارجش درمیاد

2810