2777
2789
عنوان

مادرشوهرم داره الزایمر میگیره بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 9947 بازدید | 306 پست
عزیزم، مادرسوهر منم اخیرا مهربون شده و علتشم اینه فهمیده مراقبت میخواد.من مسکلی بامراقبت ندارم ولی ک ...

وقتی میفهمن ک نیاز ب مراقبت دارن مهربون میشن و این کثیف ترین کاریه ک بنظرم یه ادم میتونه انجام بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک هزاربار گفتم پرستار بگیرید بچه ها هر روز برن سر بزنناما هیچکی نمیخواد پول خرج کنه همسرمم انقدر ...

نفروشید خب اجاره بدید راضی نمیشه چیه یه خونه الکی خالی بمونه که چی وقتی هیچ استفاده ای هم نمیشه وااا

چقدر یه مسئله نسبتا ساده رو سختش کردین

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
عزیزم درسته اذیتت کرده اما اگ میتونی هزینه کنید بزار همسرت براش پرستار بگیره پیر شدن و تنها شدن خیلی ...

من از خدااااامه براش پرستار بگیرن بریم سر بزنیم 

اما شوهرم نمیتونه هزینه پرستارو تنها بده بقیه هم کمک نمیکنن مادرشوهرمم خونه اجاره نمیده 

ببین یه چیزی میگم بهش فکر کن نمیخاد زود تصمیم بگیری،،ببین خدا توی قرآن خدمت به مادر خیلی توصیه کرده، ...

مادر استارتر نیست که ، مادر مرده ست 

بعد هم ببخشید اگه کسی اعتقاد نداشته باشه چی 

اگه کسی نخواد جوونی و آینده اش رو فدای یه ثواب کنه چی

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
خوب بفروشن خرج خودش کنن .دارو میخوره برا کنترل؟ رفته رفته سختر میشه ها .من ده ساله مراقب مریض الزایم ...

میگه خونه مو نمیفروشم هرچی میگن میگه نه و شماها باید مراقبت کنید هنوز ب درجه ای ک ادما رو نشناسه نرسیده بیشتر شبیه حواس پرتیه ولی دکتر گفت الزایمره 

دقیام خودشون پاشون و جا پاشون نمیزارن برا مادر زن هاشون ، اما نوبت به مادر خودشون ک میرسه زبونشون رو ...

دقیقا استارتر اصلا نباید قبول کنه چون به خودش ظلم میکنه 

بابا بخدا هیچ کس قدر نمیدونه 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
یا خدا تا عقل داشته عذاب داده الانم که داره آلزایمر میگیره همه چی به کنار نمیذاره پیش هم بخوابید و ا ...

همسرم گفت گناه داره مریضه گفتم والا الان ک باهام کاری نداره بنظرم خوبه ـ اونموقع دهن منو صاف کرده بود میگفتید مدارا کن الان به همتون میپره شماها مدارا کنید من نگه نمیدارم 

از سرش ام ار ای گرفتن قراره ببرن دکتر ببینه

طبق تجربه خواهرانه بهت میگم ... با سیاست رفتارکن به شوهرت مستقیم نگو نه نیارش نباشه نگهداری نمیکنم... بگو میترسم نگهداری کنم مسیولیت داره برام ... وانمود کن دوست داری ولی نمیتونی...به هزارو یک دلیل...ازگذشته ها هم حرفی پیش شوهرت نزن... به دختراش هم بگو ... چطورخودش به تو تهمت میزد اگه ی وقت جواب آزمایشش اومدوواقعا آلزایمرداشت ی وقت که تمهابودین بگو میخواست خفه ام کنه ... ی دروغ بگی و خودتو نجات بدی بهترازاینه که چندسال تحملش کنی و آخرش هم کلی حرف بشنوی... 

فداتشم مرسی ازتون خدایی همتون با حرف هاتون یه جوری ارومم کردید از یه طرف بدی هاش ازیه طرف ناراحتی هم ...

قربونت برم عزیز دلم...خدا به دلت آرامش بده گلم، مردها اکثرا بی وفان عزیزم.... من هشت سال برای دختر شوهرم مادری کردم ولی شوهرم سرم بارها هوو آورد... هیچ چیز از این مردها بعید نیست... تنها راه همونیه که گفتم ... بخدا ما زنها جانی نداریم بخوابم ب کسی خدمت کنیم ... خودمون هم ضعیفیم... خدا کمک کنه افتاده نشیم.... قربونت برم عزیز دلم جوش نزن و غصه نخور بسپار دست خدا روزگار رو... از خدا می خوام کمکت کنه قشنگم.. هروقت دلت گرفت بیا نی نی سایت تو کلی دوست و رفیق اینجا داری که هممون دوست داریم 

دعا کنید خدا شفامو بده
دقیقا استارتر اصلا نباید قبول کنه چون به خودش ظلم میکنه بابا بخدا هیچ کس قدر نمیدونه

بله بعدا کلامی حرف بزنه اسی ، هنه میگن حالا مگه چیکار کردی؟ هر کاری ام کردی وظیفه بوده ، اصن میخاستی نری یا خودمون میرفتیم یا پرستار می‌گرفتیم، در هر صورت کاپ بهش نمیدن ، یسری اومدن اینجا نظرات مزخرف میدن یه عده چون آقان و پرو ، یه عده هم چون سر خودشون نیومده شعر میگن

2810