2777
2789
عنوان

مادرشوهرم داره الزایمر میگیره بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 7781 بازدید | 302 پست
عزیزم شما مشخصه هیچ اختیاری از خودت نداری و حرف حرف شوهرته ولی بدون همه اینا میشه عقده و یه فرد عصبی ...

اگه حرف حرفه شوهرم بود اجازه نمیگرفت واسه اینکه بیارتش اینجا برای همیشه یا نه

هزار بار با مادرش دعوا کرد هفته ها قهر کرد ولی خود مادرشوهرم یهو زنگ ایفون رو میزد انگار ن انگار مثلا یه ماهه قهرن میگفت من زاییدمت از در بیرونم کنی از پنجره میام 

هیچ شخصیتی برا خودش قائل نبود و نیست

اگه 1% فقط 1% همسرم بد بود این همه صبوری نمیکردم واقعا الانم راضی ام دوشب در هفته نگه دارم ولی ن برای همیشه

تاپیکم بیشتر برای این بود نظرات شمارو بدونم ک ایا عذاب وجدان گرفتنم واقعا طبیعیه ک الان مطمین شدم نگهداری ازش خریته و قبول نمیکنم

به شوهرت بگو اگه پرستار نگیری مادرت بی عزت میشهبزار توی خونه خودش یا پرستار عزت و احترامش حفظ بشهدید ...

چقدر چیز خوبی گفتی واقعا ازین دید بهش نگاه نکزده بودم حتما حتما همین موضوع رو ب همسرم میگم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط یه نمونه بگم بهت خداروشکر همه خوب راهنمایی کردن 

اشنامون سالها پدر شوهر نگه داشت اخرش به زور نفس میکشید با اکسیژن صد سالشم بود ،اومده بود غذا بده پرید گلوش و مرد 

همه ،همه ی زحمتاشو گذاشتن کنار 

همه اون تشک و پتو شستن و کمر درد و پوشک کردنو و گفتن فلانی بابامونو کشت 

اصلا شوهرت خودشو جر بده هم قبول نکن الزایمری ها زیاد عمر میکنن فک نکن حالا ۸۰ سالشه قراره زود بره ،نه اتفاقا اگر لزش پرستاری بشه عمر نوح میگیره و تازه اون وقته که تو حال بد و خوبش فحشم ازش میشنوی 

شوهرت دوس داره بره خودش نگه داره 

مگه وقتی اون تورو اذیت میکرد شوهرت برات بغض یاکریمی اومد که تو الان دلت براش بسوزه ؟

اصلا رحم نکن ،بدی کرده بایددددد بدی ببینه 

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن حوصله بحث و توضیح ندارم و اینجام کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

مادر منم خیلی از مادربزرگم کشیده یه تهمت بسیار زشت و زننده زده مادرم بشدت ناراحتی اعصاب داره خیلی از ...

هی روزگار خدا ب مادرت عمر باعزت بده و ارامش

ولی من دل ب این بزرگی تو خودم نمیبینم واقعا

الهییییییی ک حامله بشم راحت شم

اسی الهی که خدا یه بچه توپول موپول و خوشگل و باهوش و سالم به راحتی و آسونی بهت بده ، که تمام روز های بدت رو فراموش کنی و سرگرم فرزندت بشی ، اون زنیکه هم شرش از سرت کم بشه 

الهی آمین 😍واسه نی نی ت کلی ذوق کردم از الان ، مطمئنم زودی مامان میشی، گور بابای بقیه 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
خیلی خانواده هستن ک دنبال یه مکان میگردن ک زتدگی کنن بزار بیان پیشت مادر شوهرت اجاره نمیدن از خداشون ...

مادرشوهرم راضی نمیشه میگه پسر زاییدم باید ازم مراقبت کنید و عروس وظیفشه

استاتر از عمق وجود درکت میکنم ،باتک تک کلماتت اشک ریختم منم شیبه جریان شما رو دارم , خیلی واقعا سخته ...

فدات‌شم واقعاااااااا متاسفم ک یاداور خاطرات بدی شدم ک برات درست کردن امیدورام خدا به دلمون ارامش بده 

من همش داره چهره ش یادم میاد وقتی اونطوری عذابم میداد

نفروشید خب اجاره بدید راضی نمیشه چیه یه خونه الکی خالی بمونه که چی وقتی هیچ استفاده ای هم نمیشه وااا ...

دو تا خونه داره جفت خونه ها ک وارد میشی انگار وارد خونه تازه عروس شدی تمااااام وسایل نو هر چی ک تصور کنی برا جفت خونه ها خزیده و کامل مبله 

قربونت برم عزیز دلم...خدا به دلت آرامش بده گلم، مردها اکثرا بی وفان عزیزم.... من هشت سال برای دختر ش ...

دورت بگردم ناراحت شدم بخدا از موضوعی ک گفتی الهی ک خدا ب شما هم ارامش بده و حال دلت خوب باشه

اره واقعا بخدا مرد خوب خوبش به وقتش کاری ک نباید بکنه رو میکنه اگر موقعیتش رو داشته باشه

فردا دور از جون زمین گیر شیم میگن خوب نمیکردی

دو تا خونه داره جفت خونه ها ک وارد میشی انگار وارد خونه تازه عروس شدی تمااااام وسایل نو هر چی ک تصور ...

تازه با وسایلم میتونید اجاره بدید بیشتر بگیرید

یا اینکه وسیله هارو یا بفروشید یا یکاریش کنید و اجاره ساده بدید

ولی حتی اجاره کوتاه مدتم میتونید بدید شبی بیشتر از یک میلیون میشه فقط یکیو میخواد از خونه مراقبت کنه و حواسشم باشه و کار مشتریو راه بندازه

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
طبق تجربه خواهرانه بهت میگم ... با سیاست رفتارکن به شوهرت مستقیم نگو نه نیارش نباشه نگهداری نمیکنم.. ...

واااای دمت گرممممم خدایی خیلیییی خوب گفتی یه دنیا مرسییی 

2810