2777
2789
عنوان

چند روزه فهمیدم باردارم و زیر شکممو کمرم خیلی درد

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 79 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهت شیاف نداد؟ دکترم بهم داد هم برای تشکیل قلب خوبه هم جلوگیری از سقط .ولی یادمه مثل شما درد داشتم ک ...

بهم گفت اول برو سونو بعد شیاف میدم احتمالا فردا برم یه دکتر دیگه خیلی دارم اذیت میشم از شکم درد و کمردرد انگار کمرم شکسته شکمم ک نگم برات

بهم گفت اول برو سونو بعد شیاف میدم احتمالا فردا برم یه دکتر دیگه خیلی دارم اذیت میشم از شکم درد و کم ...

کمرتو ماساژ بده یکم گرم گن با حوله آروم میشی منم حس میکردم کمرم یه مشکلی پیدا کرده نمیتونستم ۵ دقیقه بشینم همش دراز کش بودم .شیاف مشکلی نداشت باعث میشد قلب بچه هم تشکیل بشه حتما برو خیالت راحت میشه

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دست وپاهات سرده؟

پامام آره سرده البته تو زمستون همش اینجوریم

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
دوره تخمک گزاریته؟چندروزه پریودیت تموم شده

تخاک گذاریم تموم شده...قراره ۱۳ آذر پریود بشم

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

تخمک...وای کیبوردم چرا همچین میکنه

دوره تخمک گزاریته؟چندروزه پریودیت تموم شده

۲۷ آبان تخمک گذاریم بوده

سه روز قبلش رابطه مشکوک داشتم

تخاک گذاریم تموم شده...قراره ۱۳ آذر پریود بشم

رابطه چندبار داشتی؟تو دوره اقدام بعداز پاک شدن پریود یک روز درمیان حتما باید باشه تا مخصوصا یکی دوروز قبل از تخمک گذاری نزدیکی باشه روز تخمک گذاری تاااا دوسه روز بعدتخمک گزاری مثلا تا ۱۸ ۱۹ام باید یک روز درمیان رابطه باشه اگرم اوایل نبود نزدیکی حتما حتما سه روز مونده ب تخمک گزاری هر روز باشه. مخم نزدیک تخمک گزاری رابطه باشه. بعدش وقتی دیدی این علائمارو قبلا نداشتی تو تخمک گزاری ولی الان داره مثلا لکه بینی خیلی خفیف ترشحات سفیده تخم مرغ لیزو سفید دردخفیف یک سمت شکم چپ یا راست یادوره ناف من جوری بودم چند روز پیش نمیتونستم تکون بخورم خیلی دردداشتم تخمک گزاری درحالی ک هیچوقت این دردو تجربه نکرده بودم تاحالا نمیدونستم تخمک گزاری کی هست اصلا

2810