2777
2789
عنوان

خونه رویایی تون چه شکلیه

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 28 پست
خونه من طرح سنتی با شیشه های رنگی و یک حوض خوسگل و استکان و نملیکی کوچولو و ظرف های خونه بابا و ما ...

منم میام پیشت چایی بخوریم 

همسرمم میاد غیبت کنیم 🤭🤭🤭

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

یه زمین هزارمتری که یه خونه دویست متری درست وسطش باشه ودورتادورش تراست باشه باگلای شمعدونی کل زمینودرختکاری میکنم ازهرمیوه یه درخت یه آلاچیقم میزنم یه گوشه برااستراحت یه رودخونه کوچولوهم ازوسطش بگذره که بعضی جاهاش حالت آبشارباشه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا ولی فرشش قرمز باشه😂مامانم میگه تو سلیقت شبیه پیرزناست 💔

فرش قرمز خیلی خوشگل هست که  از اون گرونا باحال ها 😍😍

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
فرش قرمز خیلی خوشگل هست که از اون گرونا باحال ها 😍😍

وای اره من حتی ارزوناشونو هم دوست دارم خیلی قشنگن😍😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

اول از همه بگم رویا نیست،بهش خوام رسید و توی ایران نیست،سه طبقه است،

ورودی با راه پله دوطرفه پیچ شروع میشه

طبقه پایین:اتاق خدمه و آشپزخانه

طبقه اول:پذیرائی و آشپزخونه

طبقه دوم:اتاق خواب و نشیمن خصوصی،اتاق کار،سالن ورزش،سونا،جکوزی

طبقه سوم:سینما خونگی،اتاق سرگرمی،بار

فضای سبز بسیار بزرگ،آب نما

با پنجره های قدی تا سقف

مساحت ساختمون ۶۰۰ متر

کل مساحت ۵۰۰۰ متر

البته خیلی از جزئیاتو ننوشتم

باشه فقط از تو راهتون شیرینی خامه ای برام بگیرین عاشق شیرین😂🥰

وای عالی میشه باشه گلم 🥰🥰🥰

من یه خونه بزرگ وسط یه دشت بزرگ دوست دارم که تنها خونه اونجا باشه و تمام دیوارای بیرونیش شیشه باشه و درونشم خیلی خیلی شیک و مدرن باشه بعد بیرونش دقیقا رو چمنای دشت یه استخر خیلی بزرگ باشه دورتادور استخر گلکاری شده باشه یه تلویزون خیلی بزرگم جلوی استخر باشه مهمتر از همه اینکه اونجا تنها باشم 😍😍😍😍

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘