2777
2789
اگه جلوش درمیومد غصه نداشتم ولی هرچی بگن گوش میکنه

یعنی خونش کلا نمیری؟ دعوت نمیکنه؟ 

یعنی چی به اون چه مربوطه ..پس شما وارد عمل شو خودت برو خواهرتو دعوت کن پوزشو بمال به خاک و الا سرش سوار میشه آبم نمیزاره بدون هماهنگی بخوره تو زندگیش😂

آبجی آبجی از دهنش نمیفتاد ازدواج کرد یکم تغییر کرد از اول متوجه شدم مادرشوهرش حساسه روی رفت و آمد و ...

عجب بابا عجب ولی ببخشیدا چ خواهر نامردی ک به حرف یکی دیگه خواهرشو نادیده بگیره

اصلا مادرشوهر کی باشه ک بخواد منع ارتباط کنه برا یکی دیگه پناه بر خدا

شما خودت متاهلی یا مجرد؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا هرروز هرروز همش دارن با فامیلاشون رفت و آمد میکنن اونوقت من یکم با پیام حرف بزنم آسمون به زمین ...

از ابجیت کینه نگیر اون هنوز بلد نیست زندگی کنه حریم خصوصیشو حفظ کنه چند سال طول می‌کشه تا بفهمه باید برای خودش حرمت قایل بشه و یاد بگیره حریم شخصی چیه ،چند سالشه؟

یعنی خونش کلا نمیری؟ دعوت نمیکنه؟ یعنی چی به اون چه مربوطه ..پس شما وارد عمل شو خودت برو خواهرتو دعو ...

الان که سواره گردنشه کاملا مامانم اینا تو این پنج ماه دو سه بار دیدنش بعدم دعوتم کنیم شازدشون سرکاره ولی به خودشون که باشه مهمونی های پشت سرشون خللی در کارشون وارد نمیکنه 

من که آبجسم برام مرد 

ولی ظاهرا تو مسخره ترین مواردم دخالت میکنه از جمله رنگ لباس حتی شبا خونه آبجیم میره میخوابه

الان که سواره گردنشه کاملا مامانم اینا تو این پنج ماه دو سه بار دیدنش بعدم دعوتم کنیم شازدشون سرکاره ...

😕😕 

شب کاره شوهرش مگه میگه سر کارم؟ 

اسیری برده اون بدبختو مگه . 

عجب بابا عجب ولی ببخشیدا چ خواهر نامردی ک به حرف یکی دیگه خواهرشو نادیده بگیرهاصلا مادرشوهر کی باشه ...

والا من اومدم از شما بپرسم همینو شما که متاهلی نمیتونی با خواهرت وفت بگذرونی در حد نیم ساعت ؟ وقت نمیکنی یعنی فقط نیم ساعت ؟ من مجردم همش بهم میگه تو که شوهر نداری نمیفهمی بخدا تو این یه سال و نیم دق داده منو با این جملش

از ابجیت کینه نگیر اون هنوز بلد نیست زندگی کنه حریم خصوصیشو حفظ کنه چند سال طول می‌کشه تا بفهمه باید ...

۲۵ سالشه میخوام کینه نگیرم ولی بخدا نمیتونم تو این یه سال و نیم دق داده منو مدام هرچی میشد میگفت تو شوهر نداری نمیفهمی مادرشوهرش دخالتاش از اول مشخص بود میگفتم مهتاب این حرفو گوش نکن دعوام میکرد تو پشت سر مامان من داری حرف میزنی نمیبخشمت و ....

نگو ابجیم واسم مرده اون شاید کنترلش میکنن که پیگیرتون نشه. خواهرتو نصیحت کن یه روز برو سر زده خونش باهاش حرف بزن بگو اینا تهش برات کس و کار نمیشن از همچین مادرشوهری چیزی برات در نمیاد تهش خانوادتو لازم داری دست از حماقت برداره .‌حرصمون گرفت😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😐 اصلا با شوهرش حرف بزنید با خود مادرشوهره ..بشورید اویزونش کنید بابا حقی نداره .این مسخره بازیا واسه این دوره جواب نیست

والا من اومدم از شما بپرسم همینو شما که متاهلی نمیتونی با خواهرت وفت بگذرونی در حد نیم ساعت ؟ وقت نم ...

مجردم گلم 

ولی حق داری نیم ساعت چی ک ادم وقتشو نداشته باشه اونم با کسی ک بچگیشو گذرونده بنظرم داره بهونه میاره شمام دیگ اصرار نکن برا ارتباط باهاش 

والا هرچقدرم کار دارن و سرشون شلوغه ولی باید ی وقتی بزارن برا خانوادشون دیگه حتی شده ده دقیقه

۲۵ سالشه میخوام کینه نگیرم ولی بخدا نمیتونم تو این یه سال و نیم دق داده منو مدام هرچی میشد میگفت تو ...

عجله نکن دیگه هم کاری بهش نداشته باش چنان خودش یاد بگیره که بیاد به تو هم درس بده چطوری با مادرشوهرت در اینده تا کنی😑 چون بدجور اذیت میشه سرش به سنگ میخوره 

نگو ابجیم واسم مرده اون شاید کنترلش میکنن که پیگیرتون نشه. خواهرتو نصیحت کن یه روز برو سر زده خونش ب ...

هزار بار از زمان عقدش گفتم تو کلش نمیره ولی وقتی من میگم مادرشوهرت این ایراد رو داره سریع دعوام میکرد راجع به مامانم بد نگووووو اونوقت میزاره مامان جونش هرچی عشقش کشید به من بگه

با تو زندگی من دخالت نکنین (اسمش + جون) همراهیش میکردم

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
مجردم گلم ولی حق داری نیم ساعت چی ک ادم وقتشو نداشته باشه اونم با کسی ک بچگیشو گذرونده بنظرم داره به ...

انقدر هی میگفت کار دارم و تو شوهر نداری نمیفهمی من آخر رفتم از دوستم که دوتا هم بچه داره پرسیدم خدایی تو با دوتا بچه نمیرسی ۵ دقیقه حال آبجیتو بپرسی ؟ من یه روز حالم خیلی بد بود قلبم درد میکرد بهش گفتم حالم بده رفتش گفت الان نمیتونم حرف بزنم گفتم اوکی خب شرایظش بد بوده لابد بعد ۴ روژ خانوم اومد گفت این ۴ روز ببخشید وقت نداشتم

2810