rah2007 مدیر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 647 عنوان دعای حل مشکلات | مشاهده متن کامل بحث + 91 بازدید | 20 پست یه دعا بهم بگین که نتیجه گرفتین ازش خیلی بهش نیاز دارم یه مشکلی برامون افتاده نگرانم ذهنم درگیره لطفاً یه دعا بگین که شما ازش استفاده کردین و نتیجه گرفتین دیروز | 23:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khatounmf عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 309 تو این دو روز اینقدر گریه کردم که دیگه بخام گریه کنم اشکم نمیاد🥲 انشالله به لطف خدا حل میشه با نقص هایت خودتو دوست داشته باش چون خودتو دوس داشته باشی بقیم همینطور دوست دارن..
khatounmf عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 309 سلام عزیزم مامانم برای من گرفته نمیدونم روی چیه ولی داخل یه استوانه ی کوچیک نقره ای رنگ هست این اصله ... سلام گلدرسته مال منم تو مدال نقره ایه استوانه هسبوش کنی بوی خاصی میده اون موقع میفهمی پوست اهوعه یا ننه مال من گردن اویزه روی یه کیف چرمیه بستم به سوتینم با نقص هایت خودتو دوست داشته باش چون خودتو دوس داشته باشی بقیم همینطور دوست دارن..
rah2007 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 647 اره فقط باید همرات باشه یه گردن ایز بخر بزار توش بندشو کوچیک کن گره بزن به بند سوتینت بزار زیرسوتینت ... حتما میخرم شما چقدر گرفتینش؟
khatounmf عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 309 حتما میخرم شما چقدر گرفتینش؟ فک کنم پونصد با نقص هایت خودتو دوست داشته باش چون خودتو دوس داشته باشی بقیم همینطور دوست دارن..