2777
2789
من نه کارپیدامیشه نه هیچیاحساس بسته بودن دارم هیچ کاریم نمیتونم بکنم نه درس بخونم نه باشگاه برمنمیدو ...

چقدررررر منی انگار خودم این تاپیک و زدم 

منم همسنتم

ولی خجالت بکش پیر دختر چیه میگی کدوم سی ساله ای پیردختره عقلت سرجاشه؟

اینا خررافاته ، دعا کن ، نماز اول وقت ، ترک گناه ، سرکار و باشگاه برو یا فعالیت فرهنگی داشته باش . ا ...

کارم جورنمیشه اونوچیکارکنم

دیگه کلافه ام به هیچ دردی نمیخورم به جنون رسیدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلاهمش میگن بهت حسودیمون میشه به دوستم میگم رفتم مسافرت میگه خوشبحالت میگم ی پسرگفت بیادوس شیم میگه ...

به اطرافیانت اطلاعات تو نده

شاید یه چیزی تو نظر خودت خیلی عادی و نرمال باشه ولی برای دیگران خیلی چیز بزرگی باشه 

چراغ خاموش حرکت کن

هیچی به هیچ کس نگوووو

متولد۷۳ام

وای نگو دختر

منم ۷۳ ام.زیادی زود ازدواج کردم ولی به خدا چند تا از همکلاسیا رو دیدم که هنوز ازدواج نکرده بودند.اصلانم عین خیال شون نبود.

خوشگل و ترگل ورگل میگشتند و قشنگ معلوم بود معیار های بالایی دارند.

حالا من انگار مامان شون بودم با دو تا بچه و دو تا سقط پیر شدم خواهر

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
من نه کارپیدامیشه نه هیچیاحساس بسته بودن دارم هیچ کاریم نمیتونم بکنم نه درس بخونم نه باشگاه برمنمیدو ...

منم شبا خوابم نمیبره درس و کار و باشگاه همه هم باشن بازم مجرد موندن از یه سنی به بعد خیلی اذیت کنندست من قبلا دلم تمیخواست ازدواج کنم ولی الان همش حس بدی دارم به خودم😕

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘