2777
2789
عنوان

ایده بدین واسه انشا ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 26 پست
حیف که آسمان گوشه نداشت وگرنه ماه به آن گوشه پناه برده دوباره خود خوری را شروع میکرد سرگردان میان آس ...

مرسییی

اگر دکمه ای داشتم که تمام آدم هایی که از آنها متنفرم را میکشت اولین نفر خودم بودم

حیف که آسمان گوشه نداشت وگرنه ماه به آن گوشه پناه برده دوباره خود خوری را شروع میکرد سرگردان میان آس ...

مرسییی

اگر دکمه ای داشتم که تمام آدم هایی که از آنها متنفرم را میکشت اولین نفر خودم بودم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدایی اگ خودت گفتی اینو حتما نویسندگی کن خواهش میکنم ازت🙏😍

بیایم انسان باشیم، مهربان باشیم، محبت کنیم، فارغ از ملیت و قومیت همه برادر باشیم، هممون یکی هستیم همدیگه رو دوست داشته باشیم🌺🦋 چقد اینجوری دنیا قشنگ تر میشه🌱

انشا در مورد ماه

ماه، قمر زیبای زمین، یکی از شگفت‌انگیزترین اجرام آسمانی است که همواره در طول تاریخ توجه انسان‌ها را به خود جلب کرده است. ماه نه تنها در آسمان شب خودنمایی می‌کند، بلکه نقش مهمی در فرهنگ، ادبیات و دانش بشری ایفا کرده است.

ماه به عنوان تنها قمر طبیعی زمین در حدود ۳۸۴,۴۰۰ کیلومتر از ما فاصله دارد. ظاهر زیبای ماه که در طول ماه قمری به اشکال مختلفی مانند هلال، تربیع و بدر تغییر می‌کند، یکی از دلایل جذابیت آن است. این تغییرات ناشی از وضعیت ماه نسبت به زمین و خورشید است.

ماه در چرخه‌های عرفانی و مذهبی بسیاری از فرهنگ‌ها جایگاه ویژه‌ای دارد. در فرهنگ‌های مختلف، ماه نمادی از زیبایی، آرامش و تحولات درونی است. در ادبیات و هنر، ماه الهام‌بخش شاعرانی چون حافظ و سعدی بوده که از آن به عنوان نماینده‌ای از طراوت و زیبایی یاد کرده‌اند.

اما نقش ماه فراتر از تاثیرات فرهنگی و زیبایی‌های ظاهری آن است. ماه بر روی زمین نیز تاثیر دارد. جذر و مد دریاها که ناشی از نیروی جاذبه بین زمین و ماه است، نمونه‌ای از این تاثیرات است. همچنین، مطالعات فضایی بر روی ماه، اطلاعات بی‌نظیری از شکل‌گیری و تاریخ منظومه شمسی در اختیار ما قرار می‌دهد.

دانش ما از ماه در سال‌های اخیر به لطف پیشرفت‌های علمی و فضایی به شدت افزایش یافته است. ماموریت‌های فضایی مختلف، از جمله آپولو که منجر به نخستین گام‌های انسان بر روی سطح ماه شد، درک ما از سطح و داخلی ماه را متحول کرده‌اند.

در خاتمه، ماه همچنان یکی از جذاب‌ترین پدیده‌های آسمانی است که همزمان با دانش و دانش بشری رشد و توسعه می‌یابد. خواه به عنوان موضوعی برای الهام در هنر و ادبیات یا به عنوان منبعی برای تحقیقات علمی، ماه همواره جایگاه ویژه‌ای در زندگی بشر دارد

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

مگر میشود هرشب ماه را در آسمان ببینی و سفره دلت را نگشایی 

برای ماه بگو از چیزهایی که می‌شنوی میبینی بگو که چقدر قوی ماندی برایش قصه بگو و آنقدر اورا تماشا کن که بخشی از آن شوی مگر میشود گلدوزی ماه بر پارچه مشکی آسمان را دید و آفریننده آن را  شُکر نکرد ؟

ماه یکی از سیاره های منظومه شمسی هست فاصله اش با زمین فلان سال نوری هست 🤧🤧 ماه شبها در اسمان نور افشانی میکند هر چیز زیبا را به ماه تشبیه میکنند همین طوری بنویس بره 🫢🫢

کاربر سه سال پیش 😒

ماه،چه کلمه دلنشینی

ماه تو اسمان با دامن سفیدش خودنمایی میکند و با دامن سفیدش همه جارا نورانی کرده است 

هر جا و هر کجا مثل یه همراه میماند 

با صورت زیبایش تو دل هر کس و هر چیز میتابد

مثل یه همدم مثل ی دوست مثل ی چراغ نورانی ارامش تنهایی ادم هاست..😁

با نقص هایت خودتو دوست داشته باش چون خودتو دوس داشته باشی بقیم همینطور دوست دارن..

انشا در مورد ماهماه، قمر زیبای زمین، یکی از شگفت‌انگیزترین اجرام آسمانی است که همواره در طول تاریخ ت ...

مرسی ولی این بیشتر مقاله طوریه

وقت های که خیلی دل تنگت هستم به آسمون نگاه میکنم 

یادمه همیشه هر وقت با هم بودیم بهم میگفتی تو برام مثل ماهی تو آسمون ،تنها و پر نور ،میتابی و من رو از ظلمت مطلق نجات میدی ،میدونی هر وقت دلم برات تنگ میشه به ماه نگاه میکنم و درونش صورت زیبایت را میبینم .راست میگفتی تو ،من حالا تنهام ،خیلی هم تنها ،و بدون تو نوری برام نمونده ،دگر در آغوش امن آسمانت هم نیستم ،حالا ماه تو بدون تو هیچی نیست کاش می دانستی که چه قدر دلتنگت هستم آسمون من .