2777
2789
نه دیگه دوسش ندارم ولی دو سال خیلی زجر کشیدم این حرفارو باید دو سال پیش میزدم همش رو دلم مونده بود

واضح و روشنه که این آقا پسر ترس از مسئولیت پذیری و تعهد داره،معمولا پسرایی که به یکباره تغییر رفتار میدن و غیب میشن،ترس مسئولیت پذیری و تعهد دارن،اصلا به معنای بد بودنشون نیست،اقتضای سن و شخصیت و محیط و شرایط خانوادشونه.اگر خواستین بهش برگردین خیلی محتاط باشین چون احتمال اینکه بارها و بارها جا خالی کنه و بره هست.

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است 
واضح و روشنه که این آقا پسر ترس از مسئولیت پذیری و تعهد داره،معمولا پسرایی که به یکباره تغییر رفتار ...

همچین کسی عشق من بود 

البته طفلک خودشم می‌گفت 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امضات خیلی قشنگه

🙏❤️

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است 
برام مهم نیستش جایی تو زندگیم نداره میدونم سربازیه دقیقا ی کی دو ماه بعد کاتمون رفت

خب اگه دوسش داری لجبازی نکن عزیزم سخت بگیر ولی ن اونقدری ک بشی الان من ی ادم پشیمون ک چرا اینکارو کردم

ببین ب ده سال آینده ات نگاه کن ببین ده سال دیگه ازدواج کردی ی روز میفهمی و بهت ثابت میشه تموم حرف هاش راست بوده و تو زود قضاوت کردی میتونی اونوقت هم برات مهم نباشه؟میتونی بهش فکر نکنی؟

خب اگه دوسش داری لجبازی نکن عزیزم سخت بگیر ولی ن اونقدری ک بشی الان من ی ادم پشیمون ک چرا اینکارو کر ...

من تمام حرفامو زدم اگه تونست کل اون دردایو که تحمل کردم جبران کنه  بر میگردم غیر این  نمی خوامش 

من تمام حرفامو زدم اگه تونست کل اون دردایو که تحمل کردم جبران کنه بر میگردم غیر این نمی خوامش

محکم باش 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
من تمام حرفامو زدم اگه تونست کل اون دردایو که تحمل کردم جبران کنه بر میگردم غیر این نمی خوامش

صد در صد گول میخوری و برمیگردی

اشتباه منو نکن

بازیچه نشو

دفعه بعد که بره دردش خیلی خیلی بیشتره

تو الان به حرفام توجه نمیکنی اما یه روزی یادت میاد

همچین کسی عشق من بود البته طفلک خودشم می‌گفت

امیدوارم فرصت دوباره بهش ندین عزیزم.همینکه خودش برگشت و شما ردش کردین ،این حس میتونه ۸۰ درصد زخماتونو التیام بده ولی دوباره نذارید تکرار شه.مرد ترسو تو تمام مراحل زندگی بهانه گیر و نا امن و سُسته 

امیدوارم فرصت دوباره بهش ندین عزیزم.همینکه خودش برگشت و شما ردش کردین ،این حس میتونه ۸۰ درصد زخماتون ...

از دی ولش کردم 

خسته شدم 

البته بگم خیلی هم دلتنگم ولی مغز و دلم اصلا اجازه نمیده دست از پا خطا کنم 

باورت میشه تو یه محلیم ولی من از دی حتی اتفاقی هم ندیدمش 

خوب فکر میکنم اشتباه من و اون پنجاه پنجاه بود هر دو مقصر 

صد در صد گول میخوری و برمیگردیاشتباه منو نکنبازیچه نشودفعه بعد که بره دردش خیلی خیلی بیشترهتو الان ب ...

نه صد در صد رد میکنم چون گفتم اگه بتونه دردامو جبران کنه من دردایو تحمل نکردم که بشه جبران کرد