دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
میشه بگین دخترتون چطور تکرار میکرد؟؟؟چندتا جملات رو بگین
پشت هم مثلا میگفت مادرجون گفت هی میگفت تا بحث جدید بشه یا حواسش پرت بشه
تلویزیون رو کامل بگیر ازش مخصوصا باباسفنجی سمه
و هم گوشی
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
نه پسر من اصلا تکرار اینطوری نداره فقط حرف های خودم یا داداشش رو یکبار تکرار میکنه نمیدونم چرا اینطو ...
اره دختر منم
میگفتم مثلا غذات میریزه تکرار میکرد:غذا میریزه
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
عزیزم یک روز اینقدر حرف بزنه بگی ساکت،،! بعضیا ییهو زبون باز میکنن تخم کفتر هم بدید مغزش رو هم گرم ن ...
خداکنه من بخدا نگران حرف زدنش نیستم چون الان با همون تک جمله ای هم منظورش رو میرسونه ولی میترسم اوتیسم باشه از رو تکرار کردنش البته ک فقط یکبار هم تکرار میکنه
باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست وزن ۲۰اذر ۹۰.۲۵۰🫢
بعد کفتار درمانی ک دیدم کار خاصی نمیکنه و بچه دچار اضطراب میشه برا همین خودم باهاش حرف زدم و