2777
2789
عنوان

مگه ما چیمون از بقیه کمتره که معروف نیستیم تو نی نی سایت ❓❓❓❓❓🤍🤪

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 155 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیااا دیدین میگم حس باحالیهههبعد یسریا میان مسخره میکنن مدال میدن ، عقده داری فلانی و اینا

مدال نمیدن.ولی ادم حس مهم بودن میکنن😂😂😂۷۱ صفحه رفت جلو خودم دیگ قفلش کردم خیلی اعلان میومد . بقیه اعلان ها گم میشد بینشون

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

عزیزم تو نی نی سایت هرچی بیکارتر معروف تر 

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

یسریا ک معروف شدن خیلی لوسن 

بعضیارو نمیگم واقعا شخصیت فان و خوبی دارن

مثلا تاپیک میزنن فلانیا بیایین گپ بزنیم حالا میری تاپیکشون انقد لوسن حرفای چرتو پرت ادم عقش میگیره

من تاپیکم الان تو پربازدیداس . حس باحالیه😂😂

چیه به خدا فقط اعلانات زیاد میشه بعدا دردسره پاک کنی😅

نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه❌لایک نکن جان جدت❌️توتاپیکای مذهبی وصلوات لایکم کن تا یادم نره☺️

هعیییی خواهر اینجا دو روز معروفی دو روز بعد فراموشت میکنن. دیدم که میگم یه کسایی سال های پیش و ماه ه ...

چه غم انگیز ، در واقعیت این زندگی هست همه آدم ها در واقعیت هم فراموش میشن جوری که انگار اصلا نبودن.....

2810