2777
2789
باشه مرسی امتحان می کنم ولی مگه اونا نون نمک میخورن که قسم من براشون محترم باشه؟

خوراک اونها بوی بعضی چیزاست ،بله قسم شما محترمه براشون،یه استادی میگفت هر جا ک سقفی باشه و انسان زندگی کنه،اونها هم اونجا هستند اما در بعد دیگری،

الهی امضای خدا پای همه آرزوهات💖💖💖
جان مادرت بدتر نترسون منو من میخوام ان شاالله حامله بشم می ترسم نتونم بمونم تنها خونم

عه بسلامتی از همین الان مادر شدنت رو تبریک میگم عزیزم ایشالله همیشه موفق و شجاع باشی و بتونی با جن های خونتون کنار بیای 🙂🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر ترس زیاد داری ،ده ایه اول سوره سوره صافات رو قبل و بعد از خواب بخون مثل یک سلاح هست و ازت دورشون میکنه،ایت الکرسی هم خیلی خوبه،سوره صاد هم میترسونتشون

عه بسلامتی از همین الان مادر شدنت رو تبریک میگم عزیزم ایشالله همیشه موفق و شجاع باشی و بتونی با جن ه ...

منون همچنین ان شاالله!

ولی نه به اون دعا کردنت نه به اون ترسوندنت

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

خوراک اونها بوی بعضی چیزاست ،بله قسم شما محترمه براشون،یه استادی میگفت هر جا ک سقفی باشه و انسان زند ...

الا. نمیخوام به روی خودم بیارم که میدونم توخونه هستن ولش کن بذار بچرخن واسه خودشون فقط کاری بامن نداشته باشن شانس گوه منه هرجا برم یه عنکاری میشینه وسط زندگیم اینجا ارامش خاصی داره واسم ولی خونه قبلی داخل خونه که میشدی سنگینی از خونه میبارید

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

الا. نمیخوام به روی خودم بیارم که میدونم توخونه هستن ولش کن بذار بچرخن واسه خودشون فقط کاری بامن ندا ...

اگر خیلی برات مشکل هس این موضوع برو پیش یه کاتب یه چیزی بنویسه خونه حصار بشه 

اگر خیلی برات مشکل هس این موضوع برو پیش یه کاتب یه چیزی بنویسه خونه حصار بشه

میمیگم اخه کاری بهم ندارن برم بدتر نشه؟

اگر اذیت نیستی ک پس بیخیال،هر چی جایی میزاری دستت بزار روش یه بسم الله بگو

مرسی ازت ابجی گلم