2777
2789
عنوان

توروخدا این کارا رو با حیوانات نکنید گناه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 32 پست

آدمیزاد حتی به بچه ی خودش رحم نمیکنه و واسه هزار جور دلیل و بهونه و غریضه و حس خوب فلان داشتن و حرف مردم و ...

تولید مثل میکنه‌. بعد به حیوان زبون بسته رحم کنه؟ 

ای امان از دست آدمیزاد ، که هرجا تو باشی اونجارو تباه میکنی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره واقعا... مخصوصا اونایی که حیوون بیچاره رو عمل زیبایی میکنن... ناخوناشون رو میگیرن.. تارهای صوتیش ...

فکر میکنن لطف میکنن 

خودشون ادم خوب میدونن و خیلیم کارشونو توجیه میکنن

ی لوکشین برا خدا بفرستید شاید ایرانو گم کرده!:)💔
همون خیلی دلم سوخت

ذره ای اطلاعات راجب حیوون ندارن محض چس کلاس میخرن

وگرنه کسی ک حیوون دوست باشه،حیوون تو دیوار آگهی نمیکنه

اینا یه مشتی توله کش هستن 

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

میدونی دل مهربونی داری و همین کافیه تا رنج بکشی .ای کاش من هم یک آدم بی تفاوت بودم .من اینقدر از این عکس ناراحت شدم ای کاش نمیدیدم .حس می کنم وسط تابستون کاپشان تنم کردن دارم خفه میشم و زبون هم ندارم که بگم کمک

ما هم حیوان داریم سگ گربه خرگوش حتی مرغ وخروس والا تو خونه نمیاریمشون

اصلأ حیوون مال خونه نیست باید آزادانه بچرخه 

به نظر من که ظلم میکنن در حق اون حیوون 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊

کلا ظلمه 

حیوون باید آزادانه بچرخه بازی کنه بره پیش همجنس های دیگش 

تو خونه بخدا زندانی میشه ، نهایت خود خواهیه 

اونم مخصوصا تو آپارتمان اگه باشه دیگه بدتر 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊

واقعا کمتر کسی دیدم که شعور نگهداری حیون خونگی داشته باشه 

هرکسیو میبینم یه قلاده بسته و داره حیون طفلیو مثل گااااری میکشه این ور اون ور ستون مهره های طفلک داغون شده جوری که هرکسیو میبینم حیوون خونگی داره ازش خوشم نمیاد اکثر حیوونا افسرده و مضطرب و عصبی شدن طفلیا 

اینام به اسم حیوان دوستی دهن حیواناتو سرویس میکنن مدام ازشون نطفه کشی میکنن و از  والدشون دورشون میکنن انسان خیلی موجود خطرناکیه بگو زن حسابی مرد حسابی مگه اسبااااب بازیته کاپشن  و پوشک میبندی به حیونی که ذاتش چیز دیگه ی هست

کلا ظلمه حیوون باید آزادانه بچرخه بازی کنه بره پیش همجنس های دیگش تو خونه بخدا زندانی میشه ، نهایت خ ...

یکی بود اینستا گربه وحشی رو اورده بود خونه تازه کلاس میمود همش گوششششت میخوره    آدم قطع امید میکنه از هموطنان عزیز

واقعا کمتر کسی دیدم که شعور نگهداری حیون خونگی داشته باشه هرکسیو میبینم یه قلاده بسته و داره حیون طف ...

هم حیوون رو اذیت میکنن هم بقیه ادما رو من شب برمیگشتم خونه فوبیای شدید سگ دارن سگشو قشنگ ول کرده بود خیابون از اون نژاد هایی که ترسناکن بود دلم ریخت 

واقعا کمتر کسی دیدم که شعور نگهداری حیون خونگی داشته باشه هرکسیو میبینم یه قلاده بسته و داره حیون طف ...

همون 

با افتخار هم مینویسن جای دستشوییشو بلده 

من یه بار تعجب کردم از یکیشون پرسیدم گفتم یعنی چی جای دستشوییشو بلده ؟ برگشت گفت قطره داره میریزی رو پد میزنی رو جای مخصوص میره اونجا دسشویی می‌کنه 

گفتم ذات حیوون با ذات انسان فرق داره چرا دارید کاری میکنید حیوان عین انسان رفتار کنه؟ بلاکم کرد 

2810