2777
2789

اومده ایران شهر ما  اگ بخایین فیلمی ک اینجا گرفتن رو بزارم❓

چقدر صداش. خودش کلا خیلی زشت شده 

جوونیاش واسه اون زمان و دوره خیلی ادم جذاب و قشنگی بود 

ای خداااااااااااااااا از دست این بنده‌هات کجا فرار کنم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاحالا اسمشم نشنیده بودم😅

منم

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

من اهنگ های ترکی زیاد گوش میدم اینو اصلا نمیشناسم

خیلی وقته اهنگی نگفته اصلا 

واسه ده پونزده سال پیش معروفیت داشت 

ای خداااااااااااااااا از دست این بنده‌هات کجا فرار کنم؟ 

ایلایدا هم اومده بود 

ﺗﻔﺎﻭﺕ بین انسانی که اکنون هستید  وکسی قرار است  پنج سال بعد باشید، درکسانی است که در این مدت  با آن ها معاشرت کرده و کتاب هایی که در این مدت مطالعه کردید است.
عزیزم راجب امضات باچه روشی کم کردی

رژیم فست

۸ساعت غذا میخورم ۱۶ ساعت بجز چایی و آب اونموبدون قند وشکر چیزی نمیخورم

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

رژیم فست۸ساعت غذا میخورم ۱۶ ساعت بجز چایی و آب اونموبدون قند وشکر چیزی نمیخورم

آفرین منم قبلا باهاش کلی لاغر کردم،حالا ازچه ساعتی شروع میکنی فستتو

نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه❌لایک نکن جان جدت❌️توتاپیکای مذهبی وصلوات لایکم کن تا یادم نره☺️

آفرین منم قبلا باهاش کلی لاغر کردم،حالا ازچه ساعتی شروع میکنی فستتو

۱۱تا۷عصر

۷عصر تا۱۱ صبح چیزی نمیخورم

ببین من شکمم خیلی بزرگ بود الان بهدشدت شل شده و افتاده پایین.بنظرت جمع میشه؟

۱۱تا۷عصر۷عصر تا۱۱ صبح چیزی نمیخورمببین من شکمم خیلی بزرگ بود الان بهدشدت شل شده و افتاده پایین.بنظرت ...

باشگاه برو درست میشه با ورزش

نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه❌لایک نکن جان جدت❌️توتاپیکای مذهبی وصلوات لایکم کن تا یادم نره☺️

2810