2777
2789
مادرم فقط رژیم زیره داشت هر صبح و آخر شب ی فنجون زیره دم‌میکرد میخورد چهارماهه رژیمه بدون باشگاه 7کی ...

زیرخ اشتهارو کم میکنه؟یک قاشق دم میکردن  ؟

چ عالی  صورتشون چروک نشد؟شنیدم چروک میکنه

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدن من فقط با کد می‌گرفتم چون آرامبخش و داروی افسردگیه نمیدن عزیزم

چرا میدن بعضی داروخانه ها نمیدن که اگه بهشون اصرار کنی میدن

مگه قرارنبودبزرگ شدیم پخته شیم! چراسوختیم!
این دارو برای اشتها نیست. برای پرخوریه عصبیه. شما اگه اشتهات زیاد شده. قرص زیره باریج اسانس بگیر. تع ...

باش عزیزم خداخیرتون بده واقعا این قرص زیره اشتهارو عین فلوکستسن قفل میکنه؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

زیرخ اشتهارو کم میکنه؟یک قاشق دم میکردن ؟چ عالی صورتشون چروک نشد؟شنیدم چروک میکنه

سنش 48

چروک ع قبل داشت 

ی قاشق مرباخوری دم کن با دوتا فنجون آب بخور 

بشدت و سرعت چربی سوزه

فلوکستین بدون نسخه میدن؟اشتهاتونو. کم میکرد؟ریزش موهم داشتید یانه

من بدون نسخه گرفتم. اشتها نه همونجوریه. ریزش مو میاره مگه؟

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
سنش 48چروک ع قبل داشت ی قاشق مرباخوری دم کن با دوتا فنجون آب بخور بشدت و سرعت چربی سوزه

خداخیرت بده ممنون

هردو خوبن. زیره گیاهیه. و کروم همراه با ویتامین ها اگر قند خونت پایینه. کروم نگیر

فقط هر‌کدوم تاثیرش بیشتره همونو بخرم

2810