2777
2789
تهوع سیری زودرس داشتم آبم می‌خوردم عوق میزدم 5کیلو کم کردم همیشه معده درد شدید داشتم و سنگین بودم

کاش من الان اینطوری بودم چون چن وقته اشتهام زیادشدع میترسم وزنم اضافه شه 

بنظرت واس کسی ک تشنج داره این قرص بده؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش من الان اینطوری بودم چون چن وقته اشتهام زیادشدع میترسم وزنم اضافه شه بنظرت واس کسی ک تشنج داره ا ...

نههههه واسه تشنج خوب نی تازه دکتر ب من گفت حواست باشع دورت کم‌و زیاد نشع چون احتمال تشنج هست

نههههه واسه تشنج خوب نی تازه دکتر ب من گفت حواست باشع دورت کم‌و زیاد نشع چون احتمال تشنج هست

وای

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بخدا نگیر حتی اگه آزادم بدن نگیر

باش عزیزم ولی واسه کم کردن اشتها چیزی میدونی؟

فلوکستین بدون نسخه میدن؟اشتهاتونو. کم میکرد؟ریزش موهم داشتید یانه

اره داروخونه میده اره اشتها رو کم میکنه که من خودم دوسدارم .ریزش مو فک نکنم 

مگه قرارنبودبزرگ شدیم پخته شیم! چراسوختیم!

میگم اطلاعی داری برای بارداری بده یانه

مگه قرارنبودبزرگ شدیم پخته شیم! چراسوختیم!
2810