2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من 

الان تو همین دورانم به جز بدبینی خیلیم دل نازک میشم و بدون فکر تصمیم میگیرم و حرف میزنم قشنگ همه چیزپ خراب میکنم

یک صلوات برام میفرستی ؟مرسی قشنگم🫀سخت ترین کار دنیا دوست داشتنه کسیه که دوست نداره.💔🙃

همش دعوا میکنم. حالم بد میشه. گریه میکنم. بعد که خوب میشم عذاب وجدان میگیرم   ولی چه فایده ماه بعد هم همینم  دکتر هم رفتم گفت باید خانواده همراهی کنن  اون طفلکام کنار میان منتهی من یه سره دنبال حریف میگردم 

اسمم نظر همسرمه
مننننننماهی یکبار میرم تا پا طلاق و برمیگردم گریه و زاری حس میکنم بدبخت ترینم اگر شوهرم به ابن حالت ...

عزیزم من مجردم و حس ترشیدگب دارممممم این مدت

بیا تا اومدنت دیر نشده...متاهل.درخواست دوستی⛔🔞🚫

من کلن تغییر خلق میدم

قضاوت میکنم بدون فکر 

حرف میزنم بدون در نظر گرفتن 

دعوا میکنم بدون اینکه ببینم طرف مقابلم جقدر برام مهمه 

گریه، شکایت، گله 

حس بدبختی و بیچارگی و کمبود 

جوریکه داد میکشم تو خلوت و میگم چراااا پریود نمیشممم

چون این حالات برام گاهی واقعن آزار دهنده میشه 

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱