2777
2789
عنوان

اختلاف با همسرم پارت دوم

88 بازدید | 6 پست

تو پست قبلیم اخرین بحث با شوهرمو مطرح کردم الان میخوام بگم توی این ۹ماه عقد چه رفتارهایی داشته که مجبور شدم بلاکش کنم یادم نمیره اولین عید بعد عقدم بود رفتم خونشون داداششو مادرش بحث مهریه رو کشیدن وسط که شوهرت میگفت من نمیخواستم این قدر مهر کنم شما نشستید من روم نشد بلند بشم و خیلی حرفای دیگه و شوهر منم نشست هیچ جانبداری که نکرد منم مجبور شدم خودم از خودم دفاع کنم بدون ناهار خوردن من زدم بیرون این یه مورد یه مورد خواهرشو میبرد دکتر با وجود داشتن شوهر من یک کلمه گفتم خواهرت مگه شوهر نداره چرا باید تو شهر به شهر ببریش دکتر گفت تو اومدی تو خانواده من اختلاف بندازی من تورو میتونم ول کنم خواهرمو نه اینم گذشت یه روز باز منو به اصرار میخواست ببره خونه مادرش زنگم زد رفتیم مادرش گفت میخواد بره خونه خواهرشوهرم حتی منو تا جلوی در خونشون برد منو برگردوند واقعا بهم برخورد که حتی منتظر نموند من یه چای خونش بخورم مسافتیم نداره خونه مادرشوهرم شاید ۵ دقیقه راه باشه باز اعتراض کردم گفت مادرم منظوری نداره بخوام بگم چندتای دیگه ام میگم یعنی فقط اینا نیس این بحث اخرم که گفتم واقعا دلم شکست جرات نکرد از گوشتی که خودش خریده به زنش بده من حرفم بی ارزشی هست که من القا میکنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر شما هم‌مثل شوهر من الویت ها رو نمیشناسه من اگه دوران عقد بودم حتما جدا میشدم الان ۲۰ سال دارم زندگی میکنم هر روز دعوا داریم من هزارتا مریضی گرفتم همیشه هم‌پشت خانوادش 

شوهر شما هم‌مثل شوهر من الویت ها رو نمیشناسه من اگه دوران عقد بودم حتما جدا میشدم الان ۲۰ سال دارم ز ...

من واقعا توی این ۹ماه ۶کیلو وزن کم کردم معده درد درد قفسه سینه واقعه به خاطر همین ولش کردم خیلی به جدایی فکر میکنم واقعا اگه تغییر نکنه همین کارو هم میکنم

من واقعا توی این ۹ماه ۶کیلو وزن کم کردم معده درد درد قفسه سینه واقعه به خاطر همین ولش کردم خیلی به ج ...

حتما جدی فکر کن عزیزم که مثل من نشی اینکه با بچه تغییر میکنه اینکه خودت اخلاقش عوض کن اینکه به مرور زمان درست میشه اینا همش چرت و پرته من گول خوردم تو نخور من الان تبدیل به یک آدم افسرده با هزار آرزو که میدونم امیدی بهشون نیست و بخاطر بچهام باید بمونم همین الان هم قهرم ۳ روزه و جدا میخوابیم