2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوسش ندارم کیمیارو چون بنظرم طلاق گرفتن از آرش ازدواج با پیمان اشتباه بود کلا

و اونجاییش اعصابم بهم ریخت رها قید آرشو زد دنبال کیمیا اومد ایران و بیخیال کسی شد که عمرشو گذاشت پاش و بزرگش بود و اخرشم طفلی ارش تو رو باباش وایساد بخاطر کیمیا و کشتنش ..

مزخرفترین فیلمی بود که دیده بودم

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

فکر کردم  این حرف فقط از مخیلات من گذشت 😂😂😂

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
یجا حس کردم کیمیا رو پدر پیمان هم حس داره انگار پدرپیمانو به چشم شوگری میدید

دارکش نکن دیگه

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
آره آزاده را پزشک کردآزاده هم قدر نشناسی کرد چه غم انگیز😭

کلا مزخرفترین فیلم تلوزیون بود قدرنشناسیو عادی میکردن این تیکه واقعا حال بهم زن بود که قیدشو زد اومد ایران دنبال کسی که اصلا نمیشناخت.

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

حالا من از اینکه حرفا و جمله ها رو نصفه میگه بدم میاد مثلا وقتی میگه بابا     با    با.    😂😂

2810