2777
2789
عنوان

شوهر من فقط یه کارت بانکیه

217 بازدید | 18 پست

شوهر من خونه نیست وقتی هم که هست همش خوابه مثلا صبح ساعت ده بیدار میشه صبحونه میخوره میخوابه تا ۵ دوباره بیدار میشه ناهار میخوره میخوابه تا ۱۱ دوباره شام و دوباره خواب 

از لحاظ جنسی سرد سرده چند ماهی یه بار رابطه 

نه خرید خونه میکنه و نه برای خریدای خودم و دخترم باهامون میاد

درس و مشق دخترم هم که هیچی 

فقط و فقط یه کارت بانکیه

باز خوبه کارت بانکی هست لااقل

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعضی ها همون کارت بانکی هم نیستن

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
یا افسرده س یا معتاد اینهمه خواب و بیعاری از یه بیمار برمیاد شما هم داغون میشید که هر چقدرم پول داشت ...

نه معتاد که نیست

ولی منو کلافه کرده دیگه با اینکارها

امروز دیگه سر درد داشتم

همسر من اینجوریه 

اینقدر راضیم😂😂😂😂

همش سر کاره، وقتی سر کار نیست، یا خونه مادرشه، یا با دوستاش.

تو خونه نیست و کل خریدای روزانه و ماهانه  و کل امورات زندگی با منه. 

خیلی خیلی خیلی خوبه، کارتش دستمه، هر جا برم، هرچی دوست دارم به سلیقه خودم میخرم

اونم نیست که نطرمو عوض کنه یا از خرید منصرفم کنه😂😂😂

همسر من اینجوریه اینقدر راضیم😂😂😂😂همش سر کاره، وقتی سر کار نیست، یا خونه مادرشه، یا با دوستاش.تو ...

🤣🤣🤣

آره خونه نباشه بهتره 

تا اینکه مدام جلو چشمت خواب باشه

تازه آقا هیچ کاری که نمیکنه سفارشم میده بیرون رفتی برای من اینم بخر 

شما حاضر بودی شوهرت اینجوری بود؟

نه صددرصد 

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
2810