2777
2789
عنوان

عزیزان نی نی سایتی کاربرای اینجا رو بزرگ نکنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 3730 بازدید | 235 پست
` اسم کاربریت چی بود . من وقتی تو تاپیک تاول میومدم @dragan بودم

خیلی کاربری داشتم یکیش aiiii بود 

نمیدونم دقیق یادم نیست با کدوم بودی ولی از اونجایی که کاربرای مرد اون موقع خیلی کم بودن حس کردم تو همونی و کلا طرز صحبتت هنوز یادمه

از بازماندگان آبانم شعرم صدام جاودانم

آخ دمت گرم.یسری بخاطر یه نظر تو یه تاپیک من چند نفر ریختن سرم که استارتر عزیزه و از تو بهتره و خیلی محترمه و ازین حرفای مزخرف.حالا استارتر هم سکوت کرده بود به ریش این نوچه هاش میخندید.تاسف آور بود واقعا حالم بهم خورد از همشون که چی آخه اسکول چی گیرت میاد.حالا بیشترشونم که خدا بخواد فیکن 

کردستان✌🏼🕊️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منظور اسی منمچون چندتا عکس خیلی عادی گذاشتم که تو تاپیک اخرمم هستبمن گفتن پز میدمحقیقتا چیزی برای پز ...

گلم من که همیشه ازت انرژی مثبت میگیرم . توی اینجا فقط تاپیکای تورو دوست دارم .بیخیال

برای خودت زندگی کن🫠🫠

عاقبت اردک وار رفتن

ولی اگه یه بار با معصومه همکلام بشی متوجه میشی چقدر دختر خوش قلبی هست

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

حالا چند وقت پیش تاپیک سه قلو ها معلوم شد عکساش فیکه ولی یسری با وجود اینکه استارتر هم ساکت شده بود و ثابت شد عکسا فیک بودن ازش دفاع میکردن.آدم مخش سوت میکشه از این همه حماقت بعضیا

کردستان✌🏼🕊️

اسی من رفتم تاپیک اخر مصی رو خوندم

نقصیر شما بود اونجا

منکر تعصب کورکورانه بعضی ها نمیشم ولی توروخدا تموم کنین این حرف مسخره شاید یکی نداشته باشه و حسرت بخوره

خب اینجا سوشال مدیاس دیگه

مردم روزمرگی هاشون رو منتشر میکنن

نمیشه چون اوضاع کشور بده هممون بریم بمیریم که

از من تا من کیلومتر ها فاصله ست
2810