2777
2789
عنوان

شوهرم خرجایی که برای خانوادش میکنه را پنهان میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1836 بازدید | 152 پست

خانم ها لطفا راهکارها رو یک جا جمع کنید و بگید .من با این سنم هنوز نتونستم شوهرم رو به راه راست هدایت کنم .تازه جلو مادرش احساس شرمندگی داره با وجود همه زحماتی که کشیده و هزینه هایی که کرده .جالبه به اندازه هزار تومن خرج این بچه نکردن اینقدر خدمات میده .و جالبتر اینکه مادر شوهرم میگه هنوز توقع من برآورده نشده .توی این 27 سال زندگی اگه بیمارستان رفتیم قرضی داشتیم این مادرش رو خبر نمی کرده اذیت نشه .اینقدر مراقبه مادرشه .من شب تا صبح بیمارستان بودم صبحشم رفتم غذا پختم برای بچه ها و خودش .الان فقط درگیر اینه مادرشو نبرده تفریح

من لا توجه به شنیده هام نظر میدم نه باید پشت پرده... ضمن اینکه مثل شما ادعای دانای کل بودن هم ندارم ...

خب کافی 

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم ها لطفا راهکارها رو یک جا جمع کنید و بگید .من با این سنم هنوز نتونستم شوهرم رو به راه راست هدای ...

رفتار همسر شما اگر مادر ایشون تمکن مالی لازم برای زندگی نرمال رو داره هستش میتونه ناشی از ایجاد حس گناه در همسرتون توسط مادرش باشه و ایفای نقش مظلوم توسط مادرهمسرتون اما اگر ایشون بیوه هست و شرایط زندگیش متفاوت نیاز به بررسی رفتار بین شما و همسرتون هست و بعد راهکار دادن

برو ببیرون از تاپیکم نظر نده رو اعصابی

آخه جالبه یه نفر هم تاییدش نکرده باز ادامه میده.. تقصیری نداره توی شرایطش نبوده متوجه نیست دقیق منظور ما چیه... 

اونم همین حرف رو میخواد بزنه اما مقدمات حرفش اشتباهه.  عیب نداره دیگه سایت عمومیه.. 

کاش یه گزینه بلاک کردن داشتیم توی تاپیک ها 😅

آخه جالبه یه نفر هم تاییدش نکرده باز ادامه میده.. تقصیری نداره توی شرایطش نبوده متوجه نیست دقیق منظو ...

دقیقا نمیدونم عروس این بیچاره ها کی باشن باید سم خالص تحمل کنن 24 ساعته

جان جانانم💗💕

اونی نفهمیده که هنوز مفهوم زندگی زناشویی و خانواده رو نمی دونه😐

من تمام نظرات این دختر خانم رو خوندم،کامنت اولش عصبی شدم،اما وقتی بقیه نظراتش رو خوندم و سنش متوجه شدم،بادم خودم افتادم،فقط لبخند زدم،تو این سن ما هم حس میکردیم عقل کل هستیم نظرات فلسفی میدادیم خلاصه خودمون همه چیز دان میدونستیم،اینخانم هم از این سن میگذره ازدواج میکنه متوجه میشه چه ببخشید چرت و پرتی میگفته،زنده باشیم ان شالله ۱۰ سال دیگه بیاد اینجا باز نظرش رو بگه،الان مرغش یه پا داره

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

خانم های عزیز چرا با این دختربچه دهن به دهن میشید اون داره لذت میبره از بحث .برای این مشکل استارتر راه حل پیدا کنیم .بهتره.اون خانم گفتن وام بتراش که بهترین راه حل بود .مردی که دایم قسط داشته باشه و پولی هم نباشه نمیتونه خرج برای بقیه بکنه .و حتی گاهی ماشین قسطی بخر بگو یک قسطش از خانوادش بگیره .اینجور آدمها روی قرض گرفتن از خانوادشون رو ندارن .شاید با اینکار بهتر بشناسه اونها رو

خانم های عزیز چرا با این دختربچه دهن به دهن میشید اون داره لذت میبره از بحث .برای این مشکل استارتر ر ...

باورت میشه ملهی چهل دام داریم بازم همین اش و همین کاسست نداشتیم چ میشد خدا میدونه

جان جانانم💗💕

رفتار همسر شما اگر مادر ایشون تمکن مالی لازم برای زندگی نرمال رو داره هستش میتونه ناشی از ایجاد حس گ ...

ممنونم از نظرتون .مادر همسرم بیوه هست و حقوق داره و تمکن در حد خودش داره.دقیقا به نکته خوبی اشاره کردید ایجاد حس گناه در همسرم و مظلوم نمایی و دائم میگه مریضم .همسرم فرزند اول پسره و بسیار زحمتکش البته برای خانوادش .خود همسرم توقع خانوادش رو اینقدر بالا میبره که الان چندین ساله هیچکدوم از خواهر برادراش باهاش  حرف نمیزنند چون نتونسته توقع اونا رو برآورده کنه .براشون ضامن شد قسط نمیدادن .برادرش رو شریک کرد توقع داشت تمام درآمد برای اون باشه .باغ رو به برادر دیگه ش بخشید و همه اینها با حرف و توصیه مادرش بوده .قرض پدرش رو داد و انگار از آسمون نازل شده وظیفه اینه .مادر شوهرم به من گفت هنوز شوهرت توقع من رو برآورده نکرده .جالبه بقیه بچه هاش خونه زیر پاشو فروختن اینقدر ازشون ناراحت بود .به قدری آدمهای بی رحمی هستند این وسط شوهرمن پیغمبر شده و فک کن چقدر باج شده که شرحش طولانیه

باورت میشه ملهی چهل دام داریم بازم همین اش و همین کاسست نداشتیم چ میشد خدا میدونه

عزیزم من بازنشسته آموزش و پرورشم همسرم همینطور .الان تمام هم دوره ای هام چند تا واحد دارند .ما هیچی .مثلا شوهرم فنی بود و دائم کار دوم داشت . 6 سال هم زیرزمین خونه پدرشوهرم بودیم ولی چنان تیغمون زدن روزی که مستقل شدیم به بدبختی پول جور کردیم خونه اجاره کردیم .تا بچه دومم ماشین نداشتیم .همش قناعت کردم .و همسرم بخشید .الانم مادرشوهرم از ما طلبکاره هنوز توقعش برآورده نشده .جالبه بقیه بچه هاش هیچ کاری براش نکردن و مادرش توقع هم نداره .شوهر من هرچه بیشتر در خدمته بازم انگار کم گذاشته.

ممنونم از نظرتون .مادر همسرم بیوه هست و حقوق داره و تمکن در حد خودش داره.دقیقا به نکته خوبی اشاره کر ...

همسر شما کمبود محبت شدید داره برای جلب حس احترام و علاقه حاضر هرکاری براشون بکنه تا حس رضایت رو ازشون بگیره در اصل کار شما بسیار سخته چون بند ناف احساسی همسرتون تا ب این سن سر جاشه از فرزندانتون کمک بگیرید برای جلوگیری از زیان مالی و حس قابل اتکا بودن بیشتری ب همسرتون بدید اگر ایشون بتونه با شما صحبت کنه ب خواستتون میرسید 

همسر شما کمبود محبت شدید داره برای جلب حس احترام و علاقه حاضر هرکاری براشون بکنه تا حس رضایت رو ازشو ...

عزیزم بی نهایت سپاسگزارم از وقتی که برام گذاشتید .واقعا همینطوره که شما گفتید .فقط مادرش براش مونده و من خیلی قهر و دعوا کردم تا به خودش بیاد ولی بی فایده بوده .مادرش در برابر بقیه بچه هاش خیلی ضعیفه و حتی به خاطر حرف اونها خیلی زود کوتاه میاد و حتی مالشو میبخشه .به ما که میرسه انگار قدرت میگیره با نیش و کنایه توقع هاش رو میگه .حس قابل اتکا بودن یعنی تصمیم گیری ها رو به اون واگزار کنم ؟اکثر تصمیم ها با اون بوده تا الان .من خیلی قدرت تصمیم گیری ندارم. بسیار کمالگرا هستم .ضربه شم خوردم ولی درست نشدم.                 من یک متن کاملتر نوشتم یکهو گوشیم خاموش شد .شرمنده دیر جواب دادم .بازم ممنونم از توجه شما

یه خانواده 4 نفره رو میگردونم البته با کمک خدا نه شمایی که شوهر کردن و حاملگی بلدی

من خداروشکر شوهر کردم بچه هم دارم اما  شان اجتماعی بالایی هم دارم . پزشک بودنم کم چیزی نیستا خانم گرداننده خانواده

2810