2777
2789
عنوان

شوهرم خرجایی که برای خانوادش میکنه را پنهان میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1836 بازدید | 150 پست
بابا طرف مادرشه دوست داره براش خرج کنه آخه به تو چه ..... پول برای خودشه

فکر کنم سنی نداری اگر مجردی امیدوارم همسرت مثل مال من بشه برات خسیس باشه برای خانوادش ولخرج ک بفهمی

جان جانانم💗💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا مشکل من همینه ازمن میزنه برای اونا خرج میکنه

ببین من خیلی ولخرجی نمیکنم ولی مثلا مناسبتا چیزایی درخواست میکنم ک هم پس اندازی باشه واسم هم تقریبا گرون...اول فصل هم خرید کامل و در شان خودم رو انجام میدم ولی من نمیتونم مثل اون از خونه زندگیم بزنم خرج خونوادم کنم واسه خودم خرج میکنم اما...در ضمن منم شاغلم

این چ برخوردیه!!!!خوب ما هم پولمون رو میاریم تو همین خونه زندگی دیگه...قرار باشه من بدم خونوادم اون ...

کامنت دومم رو بخون میفهمی منظورمو

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-
فکر کنم سنی نداری اگر مجردی امیدوارم همسرت مثل مال من بشه برات خسیس باشه برای خانوادش ولخرج ک بفهمی

در موقعی میتونی با همسرت دعوا کنی که شکم تو و بچت پر نباشه انوقت حق اعتراض داری اما اینکه داره به مادرش خرج میکنه ارتباطی به تو نداره 

در موقعی میتونی با همسرت دعوا کنی که شکم تو و بچت پر نباشه انوقت حق اعتراض داری اما اینکه داره به ما ...

شما با زندگی متاهلی آشنایی نداری مرد و زن نداره باید الویت خونواده ای باشه ک با اختیار تشکیلش دادی نه خونواده ای ک ازش اومدی...اگه کمکی هم میشه با رضایت و اطلاع همسر باشه

در موقعی میتونی با همسرت دعوا کنی که شکم تو و بچت پر نباشه انوقت حق اعتراض داری اما اینکه داره به ما ...

خب پر نیست عزیزم چرا مثل بچه ها جبهه میگیری من شاغلم حق خرج لباس زیر ندارم چون چک داره اما خرجدشکم مادرشو داره عجباااااا

جان جانانم💗💕

شوهر منم همینه حتی خیلی شدیدتر 

با اینکه مستاجریم و وضع مالیمون خوب نیس یه ماشین خریدیم پدرشوهرم گفت داداشتم شریک کن برادرشوهرم هم انگار طلبکارا گفت منم باید شریک کنی 

شوهرم هم گفت باشه نصف سهممونو داد بهش 

بدون اینکه یه قرون پول خرج کنه 

همین امشب سر همین قضیه بحث کردیم و شوهرم هم ناراحت شد

به خاطر این کارای شوهرم هیچوقت پیشرفت نکردیم و نمیکنیم

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
شما با زندگی متاهلی آشنایی نداری مرد و زن نداره باید الویت خونواده ای باشه ک با اختیار تشکیلش دادی ن ...

دقیقا حال بدم از اینه تا پولی میاد تو حسابش گل پولش را خرج اونا میکنه تهش به من میگه ندارم چکم پاس نمیشه ولخرجی و فلان

جان جانانم💗💕

خب پر نیست عزیزم چرا مثل بچه ها جبهه میگیری من شاغلم حق خرج لباس زیر ندارم چون چک داره اما خرجدشکم م ...

ببین بیا با ایشون بحث نکنیم مشکل الان همسرمون هست نه ایشون،بنظرم چیزایی ک احتیاج داری رو کاملللل رفع کن تو منطقی ترین حالت مثلا مارک نخر ولی از دست فروش هم نخر..‌بذار نه حس کنه تو زرنگی میکنی نه حس کنه بی ارزشی

آخه عزیزم همه چی که خرج شکم نیست. وقتی بی فکر خرج کنی یه زمانی که هزینه ضروری پیش بیاد مثل خدایی نکرده تصادف، بیماری، مهمونی و کادوی عروسی... اون موقع چی کنی؟ باید بشینی بزنی سرت تازه کلی هم پشتت حرف می شه که مثلا زن و شوهر شاغلن هیچی ندارن‌، آبرو می برن واسه عروسی یه هدیه مناسب نمیدن... 

هر چیزی حد و حدودی داره باید اعتدال رو رعایت کرد.

شوهر منم همینه حتی خیلی شدیدتر با اینکه مستاجریم و وضع مالیمون خوب نیس یه ماشین خریدیم پدرشوهرم گفت ...

اگر وام های من و حساب کتاب من نبود الان همسرم همون پله اول بود دغدغه اش پر کردن یخچال پدرش اینا بود اوناهم خیلی پست هستن همش تشویقش میکنن به خرج برای خودشون

جان جانانم💗💕

شما با زندگی متاهلی آشنایی نداری مرد و زن نداره باید الویت خونواده ای باشه ک با اختیار تشکیلش دادی ن ...

ببین ، خانواده اول آدم مادر و پدر ، همسر دومین نفره 

اگر زلزله بیاد اول باید پدر مادر نجات بدی بعد همسر 

همسر در رتبه دوم قرار داره ، اینکه من پولی رو برای خانوادم خرج میکنم ربطی به همسر نداره ، همسر فقط در صورتی میتونه اعتراض کنه که رسیدگی نشه بهش از طرف شوهر.... 

تاکید میکنم همسر خانواده دوم هر فردی نه اول 

اگر وام های من و حساب کتاب من نبود الان همسرم همون پله اول بود دغدغه اش پر کردن یخچال پدرش اینا بود ...

اینجور افراد درست بشو نیستن به مرور زمان کمی بهتر میشن ولی جزئیه 

شوهرمن ۱۴ساله همینجوریه و ماهمچنان مستاجریم 

و پیشرفتمون صفره 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
2810