2777
2789

کلا زندگی خیلیی پوچه 

خیلی 

دارم ب این فکر میکنم آخرش میمیرم اونم معلوم نیست چجوری 😐 یا پدر مادرمون خدایی نکرده از دست میدیم 

مثلا اگه تصادف باشه یا هرچی کلا وحشتناکه،  بعد اینکه خدا میگه ستم نمیکنه همبن الان هم داشتم قرآن میخوندم خب ما چه گناهی داشتیم بیایم اینجا اینهمه زجر مرگ مون هم زجر اون دنیا هم شاید بریم بهشت شاید هم نه 🤐

در کل بیشترش اذیت هست😥

الان نیاین بیخودی از مهربونی خدا نگین من خودم قرآن حفظ میکنم اما یکم منطقی باشیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نگاهت واعتقادت ودیدت رو نسبت به خدا عوض کن

اولا به نظرت کسی که خودشو کشته وتلاش کرده وامتحانات مدرسه رو ۲۰ گرفته با کسی که هیچی نخونده به نظرت باهن برابرن؟نباید یه فرقی بینشون باشه؟

دنیا هم همینه خدا گفته من بهت قدرت اختیار دادم میتونی براساس این برنامه زندگی  (دین اسلامه) عمل کنی واز فرشتگان برتر بشی ودر بهشت جاودانه

از طرفی هم میتونی برخلافش عمل کنی واز یه حیوونم پست تر زندگی کنی که خودتم عوارضش رو دراین دنیا میبینی 

عزیزم منم حافظ چند جزء هستم حفظ قران فقط به حفظ چند کلمه وسوره نیس باید تفسیرش رو درک کنی وبفهمی وای از چه حافظان قرانی که یه روز زنشون رو کشتن یه روز خیانت کردن به همسرشون یهروزی هم مفسد شدن 

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

ما هم تواین دنیا با ازمون های خدا قبولیا رد میشیم 

همون طور که ازمونای مدرسه برای ارتقای تحصیلی خودمونه در نهایت یهروز دیپلم میگیریم یه روز لیسانس ارشد ودکتری و....  این دنیا هم محل ازمایشه خدا مارو با فرزند پدر ومادر شغل واطرافیان مال و... ازمایش میکنه تا از ما یه ادم قوی وتکامل یافته بسازه تا یه روزی که به بهشت رفتیم حسرت این روزا رو نخوریم ما اومدیم رشد کنیم نه با هر سختی غر بزنیم وفقط منفعل باشیم

کلا یه چیز دیگه رو داری برام شرح میدی

عزیزم من ن درجواب احساس پوچیت وعلت خلق شدنمون وزجر دادنمون جوابت رو دادم 

من سوال نپرسیدم اخه

خب وقتی اومدی نظرت وعقیدتو گفتی منم اومدم نظرمو کفتم قرار نیس مستقیم سوالتو بپرسی وقتی اومدی همچین تاپیکی زدی انتظار داری چی بهت بگن هر کی میاد نظرشو میگه یکی نقدت میکنه یکی تایید 

اگر تحمل شنیدن نقد ومنطق رو نداری تاپیکو قفل کن