2777
2789
عنوان

به نظرتون من کارم اشتباهه

109 بازدید | 14 پست

من ۲۵ سالمه ولی هیچ دوستی ندارم یعنی دارما دوست ندارم باهاشون برم بیرون هعی یا مهمونی اینا ☹️

یعنی دوست دارم سرگرم زندگیم و کارم و شوهرم باشم

قبلا یه سری دوست مجرد داشتم مثلا اینجوری بودن 

میرفتیم کافه ، رستوران یا هرچی همش من حساب میکردم خب سخت بود دیگه با این هزینه ها🙂

با اونا قطع رابطه کردم

الان شوهرم هعی میگه تو هیچ دوستی نداری تنهایی 🙄☹️

منم انگار که بخوام ثابت کنم اینجوری نیست مثلا چندوقت پیش دختر عمه مو بعد ۴ سال دیدم موقع خدافظی بهش گفتم عزیزم هماهنگ کن بیا پیشم یا بریم بیرون اونم خیلی کلاس میذاره یه جوری گفت باشه🥺

انگار یه حالت آویزون طور شدم با آدما که با من دوست شن

مگه همه دوست دارن؟؟ خب من چه جوری آدم امن پیدا کنم؟؟الان آدما زیاد امن نیستن آخه؟!🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا تو حساب کردی؟ ما میریم بیرون هرکسی دنگ خودشو میده

یا یکی کافه رو حساب کرد اون‌یکی ناهار رو حساب میکنه ک اینطوری ممکنه یکیش ارزون بشه یکیش گرون ضرر کنی همون دنگی بهتره.

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
مث من حوصله ادما رو ندا م وقتشونم ندارم ولی دلم میخاد اجتماعی باشم و با چند نفر ثابت در ارتباط باشم

راستش من فک میکردم شاید من اینجوری باشم ؟؟ منم دوست دارم یه نفر فقط باشه یه تایمی هم با یکی دوست شدم داشت با شوهرم میریخت رو هم 🙄 واقعا ترسیدم خواهرشوهرام و جاریم هم که آدم نیستن فضول حسود عقده ای

شوهرت اینجوری گفته که سرت گرم بشه . الان حال و روزت بهتره. برو باشگاه و کلاس دوستای در سطح خودت و هم ...

آخه میرم سرکار در حد همون همکار تو محیط کارم با همکارام ارتباط دارم... آخه میدونی خودم دوست ندارم با کسی زیاد صمیمی شم ... چون حس میکنم خیلی وقت گیره

دوست میتونی توی کلاسای مختلف پیدا کن مثلا کلاس هایی که توشون آدم های درست حسابی میرن سعی کن خودتو اجتماعی نشون بدی و از کسی از روی ظاهر خوشت اومد برو پیشش یجور سر حرفو باز کن و راجب خودش ازش بپرس اگه خوشت اومد ازش سعی کن بیشتر بش نزدیک بشی ولی بدون بهترین دوست و همراه برات خدا و خانواده و شوهرته از نظر من دوست یه چیزیه که تموم میشه نباید بهش امید داشته باشی این نظر منه فقط جهت گذروندن وقت و خوشگذرونی و حل مشکلات کوچولو دوست به درد میخوره نه اینکه خودتو فدای دوستت کنی ولی اگه یه دوستی پیدا کردی که کل مدت منتظرش بودی و همه‌ی چیزایی که دوست داریو داره و درکت میکنه و قضاوتت نمیکنه باهاش رفیق شو اینا نظر خودم بود

عادیه دختریکه متاهل شده با دوستاس سابقش نگرده. بعدم شوهرت چکار داره که تو دوست داری یا نه. اصلا به اون ربطی نداره. ولی اگه خودت دوست داری میتونی به هر طریقی وارد جامعه بشی و دوست پیدا کنی. ولی صرفا دوست داشتن به این معنی نیست کسی باشهکه باهاش بری بازار و کافه و اینجور جا ها. شاید اصلا یه دوست مجازی پیدا کردی که همه جوره درکت کنه. میتونی تلفنی صحبت کنی. من به شخصه تنها دوستام خواهرامن. 

آخه میرم سرکار در حد همون همکار تو محیط کارم با همکارام ارتباط دارم... آخه میدونی خودم دوست ندارم با ...

والا بخدا که کار عاقلانه همینه 

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
چرا تو حساب کردی؟ ما میریم بیرون هرکسی دنگ خودشو میدهیا یکی کافه رو حساب کرد اون‌یکی ناهار رو حساب م ...

واسه چندسال پیشه این قضیه .... کلا اونا دوستای خوبی نبودن... مثلا دنبال کیس پولدارو اینا بودن با پسرای پولدار خیلی میپریدن من اینجوری دوست ندارم دوست دارم طرف به خاطر علاقه و کمی عقلانیت دوست شه با طرف نه صرفا برای پول و موقعیت 

عادیه دختریکه متاهل شده با دوستاس سابقش نگرده. بعدم شوهرت چکار داره که تو دوست داری یا نه. اصلا به ا ...

راستش من خودم تنهایی رو ترجیح میدم امن تره... ببین میدونی شوهر من چرا گیر میده؟؟ چون کرم داره میخواد مثلا بریم بیرون یا دوستای من حالا متاهل یا مجرد که اون مش.روب کوفتیشو با اونا بخوره🙄

چند وقت پیش با یه متاهل دوست شدیم یه دوست مجردشون میومد وای شوهرم داشت با اون دختره تیک میزد اصلا یه وضعی که من کلی باهاشون دعوا کردم و کامل قطع ارتباط

دوست میتونی توی کلاسای مختلف پیدا کن مثلا کلاس هایی که توشون آدم های درست حسابی میرن سعی کن خودتو اج ...

منم بانظرت موافقم که گفتی دوست آدم خدا و خانواده و شوهره... میدونی راستش اینقدر دنیا بد شده میترسم ... با همکارام دوستم در حد همون محیط کار ولی ترجیحم اینکه با یه آدم حسابی که متاهل باشه در حد خودم دوست باشم نه زن بدی باشه نه هیچی.... ولی دوستیا الان خیلی بد شده همه دنبال منافعن مثلا با یکی خانوادگی دوست شدیم ما یه ویلای کوچولو داشتیم تا وقتی اون ویلارو داشتیم دوست بود باهامون بعد اینکه فروختیم قطع ارتباط کرد... یا مثلا یکی دیگه مدام خرجا به گردن ما بود خوشم نیومد کلا... یه نفر دیگه م متاهل بود یه بار رفتیم ویلاشون شوهرش خیلی دوست داشت رفاقت کنه زنه یه یار ژنگ زد گفت ما دوستای خوبی نمیشیم خدافظ من کلا زده شدم والا من میخوام ارشد بخونم آزمون استخدامی بدم شغلمو ارتقا بدم اصلا حوصلع ی رفیق بازی ندارم

راستش من خودم تنهایی رو ترجیح میدم امن تره... ببین میدونی شوهر من چرا گیر میده؟؟ چون کرم داره میخواد ...

پس عزیزم وقتی خودت در جریانی.هر وقت گفت دوستی نداری. بگو من اینجوری بیشتر بهم خوش میگذره.دوست شماست نباید شوهرتون بره باهاش بشینه که

پس عزیزم وقتی خودت در جریانی.هر وقت گفت دوستی نداری. بگو من اینجوری بیشتر بهم خوش میگذره.دوست شماست ...

آره عزیزم من اشتباه کردم خانوادگی میرفتیم بیرون و جایی یکیشون با شوهرش میومد اون یکی دوست خرابشونم میاورد ... مرسی عزیزم حتما اینجوری میگم

2810