2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه سوال ببخشید خسته تون کردم ولی شما غیر از مشاوره کارای دیگه هم میکنی؟

نه خواهش میکنم

مشاور باید هرماه یه سری وظایف داره که انجام بده مثلا هر ماه راجع به یک موضوع مشاوره فردی،گروهی،کارگاه آموزشی برای دانش آموز اولیا معلما بذاره

همیارمشاور انتخاب کنه و هر ماه جلسه براشون بذاره،دانش آموزان تحت کمیته و مشکل دارو شناسایی کنه،اونهایی که ترک تحصیل کردن رو پیگیری کنه

کارهای هدایت تحصیلی و غربالگریو انجام بده

نه خواهش میکنممشاور باید هرماه یه سری وظایف داره که انجام بده مثلا هر ماه راجع به یک موضوع مشاوره فر ...

آخه میدونی من ارشد روانشناسی ام نمیدونم شرکت کنم یانه ازطرفی هم حال روحی ام خوب نیست کلا اعتماد به نفس ندارم به نظرم دبیری بهتر باشه واسه همین ازشما پرسیدم

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

نگفتی عزیزم نمیدونی چیکار کنم پسرم به درسعلاصمند بشه

به معلمشون بگو پسرتو بذاره پیش درسخونهای کلاس

چند باری محیط کتابخونه ک فروشگاه کتاب ببرش

برای اینکه عادت به درس خوندن کنه چندبار اول پیشش بشین و براش تایم بگیر

هر بیست دقیقه بهش استراحت بده و وقتی بعد یک یا دو ساعت که درسشو خوند بهش اجازه بده فعالیت موردعلاقشو انجام بده

آخه میدونی من ارشد روانشناسی ام نمیدونم شرکت کنم یانه ازطرفی هم حال روحی ام خوب نیست کلا اعتماد به ن ...

هر کدومو دوست داشتی شرکت کن بعد تغییرش بده مثلا من الان رشته اصلیم ابتداییه ولی امسال رفتم سمته مشاوره

ولی سال دیگه برمیگردم ابتدایی مشاور دردسرش زیاده و همش اداره ازت انتظار داره

به معلمشون بگو پسرتو بذاره پیش درسخونهای کلاسچند باری محیط کتابخونه ک فروشگاه کتاب ببرشبرای اینکه عا ...

اصلا علاقه نداره یه ذقیقه میخونه باز حوصلش سرمیره بهونه گیری میکنه از هر طریقی شونه خالی میکنه من مدام تذکر میدم هرازگاهی میخوام کتکش بزنم ازبس حرصم میده

همسرم شاه من است 
هر کدومو دوست داشتی شرکت کن بعد تغییرش بده مثلا من الان رشته اصلیم ابتداییه ولی امسال رفتم سمته مشاو ...

مگه میشه تغییر داد وقتی واسه مشاوری امتحان میدی به نظرم جابه جایی به این راحتی ها نیست 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

مگه میشه تغییر داد وقتی واسه مشاوری امتحان میدی به نظرم جابه جایی به این راحتی ها نیست

باید اول مقطعت راضی باشه مثلا من چون ابتدایی مازاد داشت منو فرستادن متوسطه  ولی حکمم تغییر نکرده  الان تو حکمم آموزگار شاغل در دبیرستانه بعد پنج سال مشاور بمونم کلا حکمم تغییر میکنه 

2810