2777
2789
عنوان

فردا میخوام برم دادسرا نامه بگیرم برای پزشک قانونی لطفا میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 26 پست
اخه همه گفتن برو دفتر قوه قضایی و دادسرا نامه بگیر مطمعنی برم پزشک قانونی فقط؟

نه خدمات قضایی  نمیخاد

فقط برو دفتر دادستان

معرفی بشی ب پزشک قانونی

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مستقیم برو دفتر دادستانیه نامه بگیر برا پزشک قانونی. شوهرت رو خبردار نکن.چندتا نامه جمع کن بعدها برا ...

منم نمیخوام باخبر بشه راستش اعتیاد داره و زندانیه و شغل درستی نداره مهمترش تعادل روانیه که اصلا نداره اینا کافی نیست برا گرفتن حق طلاق وحضانت بچه هام ؟

با یبار کتک نامه طلاق نمیدن.باید حداقل 5.6 بار پزشک قانونی رفته باشی و نامه داشته باشی

کتک خیلی خوردم اما نرفتم ولی ایندفعه دیگه نمیخوام سکوت کنم بخاطر بچه هام سکوت میکردم اما این وضعیت بیشتر روانشونو نابود میکنه

منم نمیخوام باخبر بشه راستش اعتیاد داره و زندانیه و شغل درستی نداره مهمترش تعادل روانیه که اصلا ندار ...

اره خوبه از همشون مدرک جمع کن تا میتونی

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............